7.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialToate persoanele arestate în urma atentatului de pe Podul Westminster din Londra...

Toate persoanele arestate în urma atentatului de pe Podul Westminster din Londra au fost eliberate

Cele 12 persoane arestate în legătură cu atentatul din 22 martie, de pe podul Westminster din Londra, soldat cu cinci morți, între care și atacatorul, și zeci de răniți, au fost eliberate fără a fi puse sub acuzare, a anunțat Poliția Metropolitană, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Unsprezece dintre cei arestați au fost deja eliberați și sâmbătă poliția a eliberat cea de-a douăsprezecea persoană, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, arestat pe 26 martie la Birmingham, fiind suspectat de plănuirea unor atacuri teroriste.

''Toți cei arestați în legătură cu atacul terorist de la Westminster, miercuri, 22 martie, au fost eliberați fără măsuri suplimentare'', se arată într-un comunicat al Poliției Metropolitane.

Media britanice au relatat că Masood a accesat serviciul codat de mesagerie al WhatsApp cu câteva momente înainte de atac, ceea ce lasă deschisă posibilitatea implicării unei alte persoane în acest atac.

''În timp ce noi credem în această etapă că Masood a acționat singur în comiterea atacului, investigația noastră continuă pentru a stabili dacă mai sunt și alte persoane implicate și subliniez că aceasta este o investigație în direct'', a declarat miercuri Craig Mackey, șeful poliției din Londra. 

Kalid Masood a intrat cu mașina în pietoni pe Podul Westminster, omorând trei oameni și rănind circa 50, după care a încercat să intre în incinta parlamentului britanic și a înjunghiat fatal un ofițer de poliție. Atacatorul a fost împușcat mortal.

Cele mai citite

Trebuie să terminăm cu era Nicușor Dan”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că în scurt timp se va ști cine este candidatul comun PNL – PSD pentru Primăria Capitalei. Acesta...

Andrei Ciolacu, cel mai prolific stranier român. Fostul rapidist a reușit un nou gol în campionatul Maltei

Atacantul român Andrei Ciolacu a înscris un nou gol în tricoul formației Birkirkara, care a terminat la egalitate cu Balzan FC, scor 1-1, sâmbătă,...

Trupul neînsufleţit al scriitorului Dinu Săraru va fi depus la Sala de Marmură a Teatrului Naţional

Conform unui comunicat emis de familie, sicriul ce conține trupul neînsuflețit al scriitorului Dinu Săraru va fi depus luni, începând cu ora 12:00, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă