12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialToamna spectacolelor de calitate

Toamna spectacolelor de calitate

Evenimentele culturale organizate in aceasta toamna la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta vor aduce pe marea scena nume grele din intreaga lume. Teatrul Academic de Opera si Balet din Kiev si Sankt Petersburg prezinta in premiera nationala cei mai talentati balerini ai lumii. Teatrul "Balsoi" Moscova isi va etala stelele intr-o reprezentatie extraordinara la sfarsitul lunii septembrie. Vineri, 21.09, spectacolul intitulat "Stelele baletului rus" va infatisa un numar de 26 de balerini care vor dansa dupa celebrele compozitii ale lui Ceaikovski si Minkus. Printre cei care vor presta pe scena din Constanta sunt si Dorosh Ganna, Bentsianov Ruslan, Nedak Denys si Khanyurkova Kateryna.  De regia si coregrafia spectacolului se ocupa Viktor Litvov. Un alt eveniment pe care Casa de Cultura il pregateste de ceva timp, se pare fara sorti de izbanda, este cel al recitalului lui Richard Clayderman. Concertul celebrului pianist a fost amanat pana acum de patru ori. Motivul acestor reprogramari a fost influentat si de prezenta in Romania a lui Julio Iglesias. Atentia concentrata asupra starului latin a determinat vanzarea unui numar redus de bilete pentru Clayderman. Spectacolul pianistului francez a fost stabilit pe 3 septembrie.
Biletele pentru evenimentele din aceasta toamna se pot procura de la sala de spectacole a Casei de Cultura sau de la furnizorii voluntari. Spre sfarsitul anului, Orchestra Simfonica de la Viena va incanta privirile si urechile celor care gusta acest tip de muzica. Standardele constantenilor se ridica la un nivel inalt, fapt pentru care sunt asteptati in numar mare.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă