20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTIR rupt in doua

TIR rupt in doua

Coliziune in lant pe soseaua de centura a Constantei. Un TIR a ramas fara remorca dupa ce a intrat in coliziune cu un alt camion care stationa pentru alimentare. In urma impactului circulatia in zona a fost blocata timp de cateva ore.
Martorii spun ca soferul primului autocamion a oprit la o statie de carburanti pentru a face plinul. In acelasi moment din spate s-a apropiat un alt autovehicul, care pentru a evita impactul cu un tramvai a acrosat TIR-ul stationat in benzinarie. In urma coliziunii puternice dintre cele doua autovehicule, remorca celui de-al doilea TIR a fost pur si simplu taiata si aruncata in mijlocul strazii. Politistii constanteni spun ca totul se putea transforma intr-o adevarata catastrofa atat din cauza traficului intens, cat si a faptului ca incidentul a avut loc chiar intr-o benzinarie.
Cupola remorcii, care are o greutate de cateva tone, putea strivi cu usurinta orice masina. La fata locului au fost chemate mai multe utilaje care s-au chinuit mai bine de o ora sa scoata de pe carosabil carcasa TIR-ului. Cazul a fost preluat de politistii de la circulatie care incearca sa afle care dintre cei doi soferi poate fi considerat vinovat de producerea coliziunii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă