12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialTinerii liberali au propriul candidat la europarlamentare

Tinerii liberali au propriul candidat la europarlamentare

Tinerii liberali ar putea avea propriul reprezentant la Parlamentul European. Liderul TNL de la Constanta, Ionel Spataru, a declarat ca este normal ca reprezentantul organizatiei de tineret din PNL sa se afle pe locurile eligibile pe lista candidatilor la alegerile pentru Parlamentul European. Procedura pentru accesul pe lista a fost in masura sa selecteze pe cei mai buni dintre cei buni. Cei 20 de tineri ramasi in cursa au fost evaluati de membrii Biroului Permanent National al organizatiei de seniori. Reprezentantul TNL, Csibi Magor Imre, este, la doar 27 de ani, pe lista cu care PNL se va prezenta in fata electoratului la alegerile pentru Parlamentul European. Cel mai important punct al campaniei este pentru Csibi Magor Imre protectia mediului.
Aderarea la Uniunea Europeana reprezinta o oportunitate ce trebuie valorificata. Csibi Magor Imre are intentia sa actioneze, in cazul in care va primi mandatul de parlamentar european, pentru libera migratie a fortei de munca in tarile membre UE, care inca ezita sa-si deschida piata spre tarile acceptate recent ca parteneri. Recunoasterea diplomelor universitare obtinute in Romania in spatiul comunitar va permite accesul absolventilor de invatamant superior romanesc la locuri de munca dincolo de granitele tarii.  Educatia si migratia libera pe piata educationala ar fi in avantajul tinerilor din Romania, care ar putea urma cursuri la universitati cu renume din Europa. Astfel de teme vin in sprijinul tinerilor pe care Csibi Magor Imre vrea sa ii atraga de partea sa si sa obtina sustinerea in campania pentru alegerile europarlamentare din toamna acestui an.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă