20 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialTineri bagati in spital de bodyguarzii unui restaurant

Tineri bagati in spital de bodyguarzii unui restaurant

» Patru reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Petrosani au ajuns la spital dupa ce au fost victimele unei agresiuni produse in plina strada.

Scandalul a pornit dintr-un restaurant din municipiul Petrosani, care a mai fost si in trecut scena unor altercatii, si a fost provocat, din datele de pana acum, de unul dintre bodyguarzii localului, ajutat de trei dintre fratii lui. Cei patru sunt cercetati acum pentru ultraj si vatamare corporala si risca sa stea cativa ani dupa gratii.
Reprezentantii Detasamentului de Pompieri Militari din Petrosani erau in timpul liber si participau la aniversarea unuia dintre colegii lor, la restaurantul "Romanasul vesel" din centrul Petrosaniului. Disputa a pornit dupa ce unul dintre tineri a vrut sa deschida o sticla de bautura pe care o primise cadou. De aici nu a mai fost decat un pas pana la declansarea scandalului. Cand spiritele s-au incins, pompierii au vrut sa paraseasca localul si s-au urcat intr-un taxi, dar nu au reusit sa scape de atacatorii lor. "Sarbatoritul a primit printre alte cadouri si o sticla de whisky.

 

Bodyguarzii, cand au vazut sticla, au venit si s-au luat de noi, de ce aducem bautura din exterior, si au inceput sa se ia de noi. La un moment dat, unul dintre bodyguarzi l-a lovit pe un coleg, iar apoi noi ne-am ridicat sa il ajutam, dar ne-au batut si pe noi. Am reusit sa plecam de acolo si ne-am urcat intr-un taxi, dar taximetristul nu a vrut sa ne duca pana acasa si ne-a lasat in drum fara nici un motiv". In strada au fost asteptati de agresorii lor, care i-au lovit cu violenta, cu batele peste corp. Doi dintre pompieri au reusit sa fuga, dar alti doi au fost loviti rau. Unul dintre baieti, de 23 de ani, a fost internat la Chirurgie, in coma de gradul II, dupa ce a fost lovit cu bestialitate peste cap cu un par. Politistii au declansat o ancheta, iar agresorii risca acum sa stea ani de zile dupa gratii. "Se fac cercetari.

 

Inca nu am reusit sa stabilim participatiunea la fiecare agresor in parte si in functie de participatiune luam si masurile legale. In acest moment avem in vedere Restaurantul «Romanasul vesel» ca punct negru. In momentul de fata, sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri si vatamare corporala, dar in functie de ce va spune medicul legist se poate schimba incadrarea juridica", a declarat comandantul Politiei Petrosani, Titel Bragaru. In total, politistii cerceteaza patru persoane, dar au audiat mai multi martori in acest caz.

Cele mai citite

Oficialii americani avertizează că furtuna slăbită Helene rămâne încă „periculoasă”

Helene a fost retrogradată la o furtună tropicală vineri, la câteva ore după ce a atins uscatul ca un uragan puternic în statul american...

Oficialii americani avertizează că furtuna slăbită Helene rămâne încă „periculoasă”

Helene a fost retrogradată la o furtună tropicală vineri, la câteva ore după ce a atins uscatul ca un uragan puternic în statul american...

Restanțe de 700 milioane de lei amenință programul Start-Up Nation 2022, antreprenorii sub presiunea băncilor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) ar putea înregistra restanțe de plată de până la 700 de milioane de lei până la sfârșitul acestui...
Ultima oră
Pe aceeași temă