20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTimisorenii vor mai multa determinare

Timisorenii vor mai multa determinare

» Jucatorii de la FC Timisoara sunt constienti ca mai au mult de muncit si ca doar printr-o concentrare superioara pot ajunge in varf

FC Timisoara a inceput cu stangul, cel putin din punct de vedere al jocului, sezonul in urma caruia spera sa termine chiar pe podiumul Ligii I. De la antrenorul Dusan Uhrin Jr. si pana la patronul Marian Iancu, toti cei implicati la echipa banateana au criticat evolutia din meciul cu FC Arges. De altfel, si fotbalistii Timisoarei s-au declarat constienti de faptul ca lucrurile nu merg asa cum le-au planificat si le promit suporterilor ca situatia se va schimba cat mai curand, chiar de la meciul cu Pandurii Targu Jiu din etapa viitoare. "Argesul a fost, oarecum, o necunoscuta pentru noi, deoarece a venit din Liga a II-a. Ne-au surprins, insa, prin jocul lor si ne-au dat o replica foarte buna. Oricum, in urma acestui meci stim ca mai avem multe de pus la punct pentru viitor si credem ca la partida cu Pandurii vom juca mai aproape de valoarea noastra", a declarat mijlocasul echipei banatene, Dan Alexa.

 

Unul dintre putinii jucatori activi din echipa lui Uhrin Jr. in partida de sambata a fost atacantul adus in aceasta vara pe Bega, Lukas Magera. Cehul, desi are o lovitura de cap foarte buna, a marcat singurul gol al Timisoarei printr-o deviere subtila, care l-ar face individios pana si pe Cristiano Ronaldo. "Ma bucur ca am reusit sa marchez acest gol, insa, din pacate, nu ne-a fost de prea mare folos. Toti fotbalistii am jucat cu gandul la cele trei puncte, insa nu ne-a iesit jocul. Cred ca problema a fost la determinarea pe care am avut-o in teren, asa ca este nevoie ca partida cu Pandurii sa o tratam mult mai puternic din acest punct de vedere", a fost si parerea jucatorului venit de la Banik Ostrava.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă