25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTimisoara salveaza un punct

Timisoara salveaza un punct

CS Otopeni a fost foarte aproape de a produce o alta mare surpriza in etapa a XXI-a dupa victoria mediesenilor in fata Urziceniului. Ilfovenii au terminat la egalitate, 2-2, pe teren propriu cu FC Timisoara, dupa ce in minutul 71 aveau un avantaj de doua goluri.
Banatenii au inceput decisi jocul, dorind sa contrazica traditia din acest sezon, in care nu au castigat nici un meci in deplasare cand la central a fost delegat Sebastian Coltescu. Prima ocazie a venit  in minutul trei. Artiom Karamyan, folosit, in centrul liniei mediene de catre Gabi Balint, a trimis un sut-centrare, insa Cristi Munteanu nu s-a lasat pacalit si a respins.

Dupa alte patru minute, o noua patrundere a armeanului a pus din  nou in pericol apararea gazdelor. Centrarea lui Karamyan l-a gasit demarcat pe Gigel Bucur, a carui reluare a fost respinsa de pe linia portii de catre Vitinha. Artiom a fost iar in centrul atentiei peste doua minute, cand a fost blocat in ultimul moment de catre portarul gazdelor.
Cei din Otopeni au trecut cu bine de primul sfert de ora si la primul atac mai periculos au frcutificat ocazia avuta. Vitinha l-a angajat cu o pasa lunga pe Caramarin, iar fostul jucator al banatenilor l-a invins cu un sut la coltul lung pe Pantilimon.

Desi jocul ar fi trebuit sa se anime pentru ca Timisoara nu-si permitea sa piarda puncte in fata Otopeniului, pana la pauza nu am mai consemnat nici un eveniment important. Inceputul reprizei a doua a fost la fel de anost ca sfarsitul primei parti. In minutul 71, Liviu Ganea a profitat de prima greseala in defensiva a timisorenilor in mitanul secund si a marit avantajul gazdelor. Diferenta de un gol a fast refacuta rapid de banateni, Parks reluand in plasa portii lui Cristi Munteanu centrarea lui Magera (‘72). Costaricanul, introdus la pauza pe teren, s-a dovedit a fi decisiv pentru FC Timisoara. Parks s-a aflat din nou la locul potrivit in minutul 90, cand l-a invins pentru a doua oara pe Munteanu, egaland situatia pe tabela: 2-2 scor final, iar banatenii pierd doua puncte extrem de pretioase.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă