20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTihinen si Scheweleff - indisponibili, Pasanen - incert

Tihinen si Scheweleff – indisponibili, Pasanen – incert

Jucatorii finlandezi Hannu Tihinen si Henri Scheweleff sunt indisponibili pentru meciul cu Romania, iar Petri Pasanen este incert, informeaza site-ul oficial al Federatiei Finlandeze de Fotbal.
Fundasul Tihinen (Anderlecht Bruxelles) are probleme la genunchi, iar atacantul Scheweleff (Orgryte IS) este accidentat la coapsa. De asemenea, fundasul central Pasanen, care evolueaza la Werder Bremen, este incert pentru meciul cu Romania, din cauza unei lovituri la cap, dar ar putea fi recuperat pentru partida cu Cehia, programata pe 12 octombrie. Antrenorul Jyrki Heliskoski a fost nevoit sa-l convoace si pe mijlocasul Okkonen, legitimat la Landskrona.
Pretul biletelor pentru meciul primelor reprezentative, care se va disputa pe stadionul Olympic din Helsinki, cu o capacitate de 40.000 de locuri, este urmatorul: intre 55 si 70 de euro la tribuna intai, intre 35 si 55 de euro la tribuna a doua (pensionarii si copiii platesc intre 15 si 18 euro) si 20 de euro la peluze (13 euro pentru pensionari si copii).
La meciul dintre echipele de tineret ale Finlandei si Romaniei, programat vineri, de la ora 19.00, la Valkeakoski pretul biletelor variaza intre 5 si 18 euro la tribuna a doua, iar la tribuna intai costa 30 de euro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă