26.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialTermitele de otel

Termitele de otel

Jaful de la Siderca te intampina chiar de la intrarea in Calarasi. Otelaria electrica, nou-nouta, a fost taiata si vanduta ca fier vechi in baza unei declaratii notariale mincinoase a directorului general Lemtrans. La randul lui, primarul Calarasiului, Nicolae Dragu, a avizat demolarea de catre Lemtrans, desi fusese instiintat oficial de existenta proprietarului de drept prin hotarare definitiva.
Fabrica de oxigen, uzina cocsochimica si alte active au fost vandute din firma in firma spre a fi taiate. Pe drum au disparut 70 miliarde de lei TVA, bani cuveniti statului. Primarul, presedintele PD Calarasi si un senator PNL au inchis ochii la jaf. Mai mult, si-au asociat familiile in mai multe firme cu cele ale reprezentantilor Lemtrans.
Scheletele monstruoase, decojite de orice acoperire metalica isi ranjesc gaurile catre autoritati si cetatenii de rand. La poarta „cimitirului” Siderca, unde se inalta un mare combinat metalurgic, esti anuntat ca acolo „defriseaza” SC Lemtrans International SA.
Din otelaria electrica, uzina cocsochimica, turnurile de racire, hale si magazii au mai ramas doar structuri ce-si asteapta randul in fata „termitelor de otel”. (continuare in pagina de dezvaluiri)

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă