19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTeleviziune pentu copii si tineret la nivelul Capitalei

Televiziune pentu copii si tineret la nivelul Capitalei

» Reabilitarea Bazei "Cutezatorii", cumputere pentru elevii si dascalii merituosi si o televizune pentru copiii si tinerii din Capitala. Sunt doar cateva dintre cele 28 de obiective stabilite prin intermediul "Acordului de parteneriat" semnat de primarul general Sorin Oprescu, reprezentantii sindicatelor din invatamantul preuniversitar si ISMB.

Contractul pentru educatie se refera, de asemenea, la constituirea si valorificarea Fondului pentru Dezvoltare Educationala, fond destinat finantarii si cofinantarii proiectelor educationale, avand ca surse de alimentare bugetele local si central, fondurile europene si programele internationale. In ceea ce priveste televiziunea pentru copii si tineret, proiectul are ca termen de realizare 10 luni si prevede crearea unui sistem interactiv de informare, comunicare si promovare publica, adresat elevilor, studentilor, parintilor si cadrelor didactice.

 

Contractul se refera si la modernizarea unitatilor scolare, in termen de 10 luni, prin dezvoltarea bazei materiale, extinderea terenurilor si salilor de sport pentru elevi, dar si  prin relansarea programului de reabilitare a scolilor finantat de Banca Europeana de Investitii. Se doreste, totodata, amenajarea unor centre de vacanta pentru elevi si studenti, intr-o perioada de 8 luni, prin intermediul unor parteneriate de anvergura si pe termen lung cu taberele scolare si cu complexurile turistice din tara. Printre obiectivele contractului se mai numara cresterea sigurantei in scoli si organizarea de targuri de oferte educationale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă