23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialTeleorman: Tânăr acuzat că a pus în circulaţie bancnote contrafăcute de 100...

Teleorman: Tânăr acuzat că a pus în circulaţie bancnote contrafăcute de 100 USD, arestat

Un tânăr de 26 de ani suspectat că, împreună cu un alt bărbat, a pus în circulaţie bancnote contrafăcute din cupiura de 100 USD a fost arestat preventiv, în timp ce complicele său se sustrage cercetărilor şi este căutat de poliţişti, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Teleorman, ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman cercetează doi tineri de 26 şi 32 de ani, din municipiul Alexandria, care au pus în circulaţie, în toamna anului 2010, bancnote contrafăcute din cupiura de 100 USD.

„Suspecţii au pus în circulaţie bancnotele false în municipiul Alexandria şi în comuna Orbeasca, iar după declanşarea anchetei, cei doi s-au sustras cercetărilor, fugind din ţară. În a doua parte a lunii septembie tânărul de 26 de ani a fost identificat în municipiul Alexandria, el fiind reţinut pentru 24 de ore, de către poliţişti. Ulterior, instanţa a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei JudeţeneTeleorman, comisar Adrian Ilicea.

Conform sursei citate, complicale tânărului de 26 de ani se sustrage cercetărilor şi este în continuare căutat.

Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Teleorman.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă