9.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialTelekom invită iubitorii de mișcare la cea de-a 5-a ediție a evenimentului...

Telekom invită iubitorii de mișcare la cea de-a 5-a ediție a evenimentului „Cea mai mare oră de sport”

Sâmbătă, 6 iunie 2015, va avea loc „Cea mai mare oră de sport”, un eveniment organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu SmartAtletic și Getfit, cu sprijinul Primăriei Mogoșoaia. În cadrul evenimentului, începând cu ora 09:00 toți participanții vor avea acces gratuit la numeroase activități și clase sportive timp de 12 ore, în parcul Mogoșoaia.

Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport” sărbătorește cinci ani de la lansare și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”. Lansată în anul 2011, campania pro-sănătate „Mișcarea face bine” a desfășurat și susținut zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.

Pentru Telekom, promovarea unui stil de viață sănătos prin sport este parte integrantă din strategia noastră de responsabilitate socială corporativă și una din direcțiile prioritare. În plus, prin organizarea acestui eveniment sportiv ne reafirmăm angajamentul de a sprijini activ comunitatea din care facem parte. Organizăm de cinci ani un eveniment cu tradiție care se extinde de la an la an și de care comunitatea beneficiază direct” afirmă Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

„Cea mai mare oră de sport” va fi organizată în trei orașe. Participanții vor avea ocazia să facă sport în cadrul evenimentelor din București pe 6 iunie, Brașov, pe 11 iulie și Mamaia, pe 1 august.

În cadrul evenimentului „Cea mai mare oră de sport” din București iubitorii de activități sportive pot participa la demonstrații de fitness, precum Zumba, Kangoo Jumps, Khai-bo, Steel Programs, Functional Fun, Spinning, Rebound AAS, Ultimate Workout și își pot depăși limitele la Boot Camp. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional. În plus, cei pasionați de aventură vor putea participa la o cursă cu obstacole în noroi, The Ultimate Mudness, organizată de Asociația Runsilvania în Pădurea Motoc, lângă Parcul Mogoșoaia.

La „Cea mai mare oră de sport” sunt așteptați și cei mici care se pot bucura de întreceri cu bicicleta și clase dedicate de sport.

Campania „Cea mai mare oră de sport” este susținută de Asociația S.U.P.R.A care a desfășurat un proiect pilot intitulat „Emoțiile nu sunt de mâncare” pentru copiii cu probleme de greutate și părinții acestora, cu scopul de a identifica emoțiile din spatele dezechilibrelor ponderale, recunoașterea situațiilor de supraalimentare cu substrat emoțional și promovarea unor mecanisme sănătoase.

Partenerul medical al evenimentului este Fundația Policlinici Sociale Regina Maria, care va oferi în mod gratuit o serie de teste medicale pentru determinarea stării de sănătate actuale și va acorda sfaturi medicale pentru un stil de viață sănătos.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei.

Cele mai citite

Germania ar putea intra în recesiune

PIB-ul Germaniei va creşte cu doar 0,2% în acest an, a declarat ministrul german de finanţe, Robert Habeck, potrivit zf.ro. Noile prognoze sunt mult mai...

Mai mult de jumătate din țară, sub ceață densă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineaţă mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă în zone şi localităţi din...

O parte din curentul ieftin de la Hidroelectrica e captivă serviciilor secrete

SRI a încredințat fără licitație un contract de achiziție de curent electric producătorului de stat Hidroelectrica. Serviciul Român de Informații este unul dintre beneficiarii...
Ultima oră
Pe aceeași temă