19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTehnici de eliberare emoțională cu Oana Sorescu în cadrul “ Bucharest Women...

Tehnici de eliberare emoțională cu Oana Sorescu în cadrul “ Bucharest Women Days”

 Sambata si duminica in cadrul “Bucharest Women Days”, care va avea loc la Romexpo, pavilion C5 Oana Sorescu, consilier dezvoltare personala va discuta pentru cei interesati despre tehnici de eliberare emotionala in cazul dezechilibrelor emotionale, anxietatii, fricii, fobiilor, durerilor de cap, spate, migrene, abuzuri emotionale si controlul dependentelor alimentare.

Este primul eveniment din Romania care incurajeaza spiritul feminin, ajutandu-l sa se pretuiasca si sa se simta bine in pielea lui.

Tehnicile de eliberare emotionala reprezinta o noua metoda de imbunatatire a starii de sanatate la nivel mental, emotional si fizic. Oana Sorescu, consilier dezvoltare personala, spune ca este o combinatie intre acupresura chineza si psihologia moderna. Specialistii sustin ca emotiile negative pot fi determinate de existenta unor intreruperi in circuitul energetic al corpului. Atunci cand experimentam o stare emotionala negativa, de manie,  suparare sau teama, creierul intra in stare de alerta.

Asadar, sambata, ora 13:00 si duminica ora 15:30,vom descoperi impreuna cu Oana cum sa ne eliberam emotional.

Cine va sustine acest seminar?

 Oana Sorescu, consilier dezvoltare personala, formator, BFRP, operator avansat EFT, traieste cu bucurie fiecare clipa a vietii fiind perfect sanatoasa,dar asta nu inseamna ca asa a fost tot timpul. Cu ani in urma a fost diagnosticata cu cancer si i s-au dat 2 luni de trait… Aici a inceput totul. A fost momentul cautarilor, a descoperirii, a acceptarii si a intelegerii cauzelor bolii. Au urmat ani de studiu, ruga si meditatie, precum si vindecarea totala.

 Momentul culminant si declansator de vindecare a fost atunci cand a inteles ca tot ceea ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre,depinde doar de noi,depinde de felul in care noi percepem realitatea, de convingerile si credintele noastre.

 In tot acest timp, a studiat diferite domenii din medicina alternativa:medicina vibraționala, noua medicina germanica a Dr. Hamer,  studiile Dr.Hulda Clark, remediile florale Dr. Bach, calatoria lui Brandon Bays, lucrarealui Katie Byron, afirmatiile lui Louise Hay, despre Thetahealing, tehnica devindecare inventata de Vianna Stibal, terapia cu ingeri, Doreen si Charles Virtue, tehnici de eliberare emotionala(E.F.T.), precum si studiile si lucrarile: Dr. Hulda Clark, Dr. David Hawkins, Katie Byron, Wayne Dyer, Bruce Lipton,Eckart Tolle si Louise Hay.

 Pasiunea studiului a fost data  in mod deosebit de metamedicina, stiinta care ne invata cum fiecare simptom si boala aduc un mesaj despre lumea noastra interioara si metodele ei practice, care ne ajuta sa evoluam, sa ne depasim conflictele, si sa rezolvam sau sa prevenim bolile fizice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă