7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialTaur 6 -12 august

Taur 6 -12 august

Un final de saptamana in care sunteti epuizati, sleiti de puteri si in care nu va doriti decat sa dormiti. Foarte bine, faceti tot ce trebuie ca sa puteti da randament bun in saptamana care urmeaza.

Majoritatea dintre nativi beneficiaza de o buna aspectare a comunicarii si a intelegerii altora asupra celor ce vor sa spuna. In relatia cu cei mici este posibil sa nu fie ceva in regula, pentru ca aduceti multe criticiti si nu sunteti intelegatori, de aceea pot aparea animozitati. Persoanelor mai tinere din familie le recomandam sa se feresca pe cat posibil de o persoana aflata in zodia Taurului.

Este bine sa spuna ca ei si sa actioneze cum cred de cuviinta. Nu puneti nimic la suflet. Ca nu ati pus vasul la loc in X pozitie sau ca nu ati gatit de post sau obisnuit, in functie de specificul casei. Daca desfasurati o munca ce presupune multa inventivitate este plauzibil sa luati o pauza voita sau impusa in unele cazuri trebuind chiar sa va gasiti o alta ocupatie. Pe de alta parte puteti fi presati de timp in a doua jumatate a saptamanii cand ca de regula toti se aglomereaza. Si pare ca nu mai aveti timp de nimic, mobilizarea din a doua parte a perioadei despre care vorbim va poate ajuta sa nu pareti ca sunteti cineva, ci chiar sa fiti cineva, e o mica foarte mare diferenta. Va puteti bucura de conversatii placute cu persone cunoscute pe care le-ati dat uitarii si care au fost foarte generoase spiritual cu dvs., valabil pentru tineri.

Batranii se vor bucura de liniste si pace, cu plimbari in fata blocului cu catelul sau unele conversatii despre gastronomia anilor tineretii.

Ei pot consulta carti de specialitate ale epocii. Sanatatea va da de furca la capitolul sistem nervos si osos trebuie sa va ingrijiti, iar financiar va restrangeti pentru ca nu mai aveti pe unde scoate camasa.

Cele mai citite

Persoane care vindeau droguri în București și Dâmbovița, reținuți de polițiști

Patru persoane care vindeau pe stradă droguri în Bucureşti şi Dâmboviţa au fost reţinute de poliţişti, la percheziţiile domiciliare fiind găsite diverse cantităţi de...

Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, anunță un buget record de peste 940 milioane lei, în 2024

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, anunță că a fost aprobat bugetul Consiliului Județean Ilfov pentru 2024, care se ridică la peste 940 milioane...

Gheboasă, audiat la DIICOT Dâmbovița într-un dosar de droguri

Gheboasă, în acte Gabriel Gavriș, prins cu droguri, a fost adus la audieri, vineri seara, la DIICOT Dâmbovița. Surse judiciare au precizat că...
Ultima oră
Pe aceeași temă