19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTaur 10 - 16 septembrie

Taur 10 – 16 septembrie

Perioada pe care tocmai o analizam debuteaza cu un final de saptamana in care va odihniti, fiind foarte preocupari cu recapatarea fortelor proprii. Poate, desi nu tuturor va sta in fire, veti dormi pana la pranz pentru ca noaptea ati stat mult la televizor, interesati sa recuperati toate informatiile pe care le-ati pierdut de-a lungul unei zile pline de munca.

Important este ca aveti parte de intelegere din partea familiei, ca va sustine capriciile, putand astfel face ceea ce va doriti in particular. Inceputul saptamanii este mai abrupt, in sensul ca faceti cunostinta cu o tehnica noua sau o alta metoda de lucru pe care trebuie sa o insusiti. Fie este un calculator nou cu alt soft ori poate acum sunteti pusi in fata lui chiar daca nu este nou, oricum trebuie sa va insusiti un nou stil de munca cu unele constrangeri care nu va convin deloc, dar nu aveti ce face trebuie sa va conformati.

Veti cunoaste oameni noi cu care trebuie sa va acomodati, dar mai ales in fata carora nu aveti voie sa cartiti. Trebuie sa aveti nervi tari sa stiti pentru ce faceti ceea ce ati inceput cu mare greutate, de asemenea vi se pot da lucruri noi de executat la serviciu: rubrici, planuri, statistici si alte asemenea care nu sunt neaparat in fisa postului. Insa multele schimbari si restructurari pe care le vedeti in jurul dvs. va fac sa nu mai aveti pretentii mari asupra locului de munca sau a pachetelor salariale. E greu sa credeti ca ati ajuns asa, dar e adevarat. Incercati sa evitati sa va aglomerati cu finalizarea lucrarilor, nu faceti nimic pe ultima suta de metri, pentru ca veti intra in bucluc.

Sanatatea nu este punctul forte al saptamanii, de aceea veti avea mai multe sincope, cu scaderea tonusului, stari de oboseala, dar nimic grav. Banii se integreaza mai greu, dar sigur in viata dvs. financiara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă