20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTatal, victorie in premiera in "razboiul" contra fiului

Tatal, victorie in premiera in „razboiul” contra fiului

Cu o echipa „decimata”, mai exact doar cu 15 jucatori valizi, Rapid Bucuresti nu a reusit sa se impuna in nici unul dintre meciurile pe care le-a sustinut, pana acum, in cadrul „triunghiularului” din cantonamentul din Elvetia, unde fiecare intalnire a durat doar 45 de minute. In partida disputata contra formatiei Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, echipa pregatita de Lucescu Jr. a pierdut cu scorul de 2-3, suferind astfel prima infrangere in „razboiul” cu tatal sau. In partida contra Sahtior, Razvan Lucescu i-a trimis in teren pe Coman (Minca '17) – M. Constantin, Maftei, N. Constantin – Badoi, E. Dica, N. Grigore, Karamyan – Buga, Burdujan – Griffiths, in timp ce „Il Luce” nu l-a folosit pe nici unul dintre cei patru jucatori romani pe care ii are in lot: Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica. Pentru alb-visinii a marcat Valentin Badoi, in minutele 5 si 14, prima reusita a mijlocasului rapidist fiind din penalty, in timp ce golurile formatiei ucrainene au fost marcate de Aghahowa '1, '41 si Elano '34. In cealalta partida, sustinuta contra formatiei elvetiene Yverdon, Rapid a remizat, scor 1-1, formatia de sub Podul Grant evoluand in formula: Minca – M. Constantin, Perja, N. Constantin – I. Stancu, R. Stancu, V. Negru, Karamyan – Vasilache, Buga – A. Petrescu. Golul formatiei pregatite de Razvan Lucescu a fost marcat de Andrei Petrescu.

Giulestenii au ramas cu un portar

Din pacate, listei lungi de jucatori accidentati i s-a mai adaugat un nume: cel a portarului Daniel Coman. Acesta s-a accidentat la spate, in zona aceluiasi rinichi care in urma cu ceva vreme l-a tinut noua luni departe de teren. Deocamdata Coman poate sa mearga, dar pana nu se va reface complet in poarta giulestenilor va intra doar Minca, ramas singurul goalkeeper disponibil al Rapidului.
Situatia formatiei antrenate de Razvan Lucescu devine din ce in ce mai ingrijoratoare, mai ales in perspectiva meciurilor din Cupa UEFA, primul fiind programat pe 13 iulie. De asemenea, nici in Liga I nationala, giulestenii nu vor avea o viata prea usoara, tinand seama ca in primele etape vor evolua fara patru jucatori, suspendati din editia trecuta a campionatului.
Revenind la cantonamentul din Elvetia, sa spunem ca in cel de-al treilea meci al „triunghiularului” Sahtior Donetk a invins cu scorul de 2-1 pe Yverdon, golul victoriei formatiei antrenate de Mircea Lucescu fiind marcat de Ciprian Marica, in minutul 45.
Urmatorul amical al echipei Rapid in cadrul stagiului din Elvetia este programat in cursul zilei de maine, in compania formatiei FC Thun.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă