25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTatăl Flaviei Pennetta: "Este o veste care m-a șocat!" Ce-i spune campioanei...

Tatăl Flaviei Pennetta: „Este o veste care m-a șocat!” Ce-i spune campioanei de la US Open

Oronzo Pennetta, tatăl campioanei de la US Open, Flavia Pennetta, a spus că a fost șocat când a auzit vestea că fiica sa vrea să se retragă din tenis. El speră să o convingă pe Flavia să revină asupra deciziei sale.

„Cred şi sper că Flavia nu se va retrage. Este o veste care m-a şocat. Nu ştiam nimic. M-am gândit că poate a venit momentul, dar nu este o veste prea bună. Cred că nu s-a gândit că poate urca atât în clasamentul WTA. Probabil şi-a spus «sunt numărul 50 sau 60, nu mai contează, mă retrag»”, a spus Oronzo Pennetta pentru presa italiană.

Citește și Clasament WTA: Simona Halep, avans important în fața Mariei Șarapova. Câte puncte le despart după US Open

Flavia Pennetta, în vârstă de 33 de ani, a anunțat, imediat după câștigarea US Open, că vrea ca până la finalul acestui an să se retragă din tenis și că partida cu Roberta Vinci a fost ultima din cariera sa în Grand Slam-ul american.

„Voi juca până la sfârşitul anului, dar acesta a fost ultimul meu meci aici, la New York. În principiu voi juca la Wuhan şi Beijing. Acestea sunt singurele două turnee la care ar urma să joc”, a spus Pennetta.

Citește și FOTO. Suveniruri din SUA: Ce rămâne după US Open 2015. Halep, părtașă la istorie!

Pennetta, locul 8 WTA după câștigarea US Open, a ajuns la performanța carierei. Specialistă de dublu, acolo unde avea deja un Grand Slam câștigat, Pennetta a jucat prima sa finală de simplu într-un turneu de Mare Șlem. Flavia Pennetta are șanse să joace pentru prima dată, la Turneul Campioanelor, în proba de simplu.

Citește și Flavia Pennetta a cucerit US Open, primul său Grand Slam! Când se RETRAGE din CARIERĂ

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă