19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTariceanu, acuzat ca si-a transferat un Audi A6 de la Guvern la...

Tariceanu, acuzat ca si-a transferat un Audi A6 de la Guvern la Parlament (VIDEO)

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, in plenul Camerei, ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu este "singurul om care nu vrea sa se supuna regimului de austeritate" pentru ca si-a transferat, in decembrie 2008, de la Guvern la Parlament, un Audi A6.

"Exista un singur om care nu vrea sa se supuna regimului de austeritate si acesta este fostul premier, care si-a transferat in decembrie, de la Guvern, cu sprijinul fostului ministru Cristian David si a lui Bogdan Olteanu, un Audi A6, care a dorit sa fie la dispozitia domniei sale. Este singurul deputat al Romaniei care mai solicita sa mearga cu o masina super-speciala, spre diferenta de alti lideri de grup", a spus Cezar Preda citat de Mediafax.

El l-a criticat dur pe Calin Popescu Tariceanu, in timpul dezbaterilor proiectului bugetului Camerei Deputatilor pe anul 2009, dupa ce liberalii, prin deputatul Eugen Nicolaescu, au cerut reducerea acestui buget.

Cezar Preda, care este si secretar al Camerei Deputatilor, a venit la tribuna Parlamentului pentru a explica de ce bugetul Camerei pe 2009 este mai mare cu 22,1% decat in anul 2008.

Preda a spus ca in buget nu au fost prevazute sume pentru achizitia de masini, aratand ca sunt sefi de comisii care merg cu masini vechi de 9 ani, autoturisme care au peste 300.000 de kilometri la bord.

El a mai spus ca s-a intrebat de ce a crescut suma pentru combustibil si a constatat ca in 2007 s-au luat tichete de combustibil in valoare de 3 milioane de lei, care nu s-au folosit.

Cezar Preda i-a criticat pe liberali, care au anuntat ca nu voteaza bugetul Camerei pe anul 2009, deputatul PDL precizand ca nu-i place "fatarnicia si populismul labartat".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă