Sibienii sunt invitaţi la a treia ediţie a Târgului de Produse Tradiţionale Slow Food, un eveniment ce va avea loc în 18 septembrie. Târgul va fi organizat în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, va începe la ora 10:00 şi îi aşteaptă pe sibieni să se delecteze cu produse rămase din generaţie în generaţie. Astfel, prăjituri de casă, pâine coaptă pe vatră, hencleş, pâine coaptă pe vatră, cozonaci, preparate din carne sau din peşte, dar şi zacuscă, murături sau dulceţuri.
Lăptişor de matcă pentru întărirea imunităţii
„Târgul oferă şi metode de întărire şi protejare a sistemului imunitar în această perioadă prin aportul de miere cu propolis, scorţişoară, lăptişor de matcă sau polen”, spun organizatorii. Târgul de Produse Tradiţionale Slow Food Sibiu este organizat de către Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, Fundaţia ADEPT Transilvania şi Complexul Naţional Muzeal ASTRA, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.