8.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSpecialTârg de produse decorative şi podoabe handmade la Expo Casa Mea

Târg de produse decorative şi podoabe handmade la Expo Casa Mea

Un târg de produse decorative şi podoabe handmade va avea loc pe 5 şi 6 mai în cadrul evenimentului Expo Casa Mea.

Târgul Picanterii de Bucureşti îşi propune să le ofere bucureştenilor de azi un alt fel de petrecere a timpului liber, într-o atmosferă de bon goût a epocii de aur a Micului Paris. Totodată, târgul de altădată promovează creaţia artistică şi lucrul manual, autenticul şi frumosul, în defavoarea kitschului şi a lucrurilor de serie.

Picanterii de Bucureşti se doreşte a fi un loc care să reînvie atmosfera Capitalei interbelice. Spaţiul evenimentului va găzdui produse manufacturate, dar şi expoziţii de fotografie, pictură, design şi decoraţiuni interioare, pe teme legate de Micul Paris şi locuitorii săi. Nu vor lipsi atelierele de creaţie artistică, unde bucureştenii dichisiţi vor putea realiza pălării de epocă, podoabe, portrete, tablouri decorative.

Pentru pasionaţii de pictură şi colaje se vor deschide ateliere de cărţi poştale interbelice şi tablouri decorative.

• Vor fi amenajate spaţii de lucru unde artiştii şi publicul larg vor interacţiona, realizând împreună diverse obiecte sau lucrări în conformitate cu tematica Expo Casa Mea (exemplu: veioze, cutii, fotografii, tablouri decorative, atelier de reciclare creativă etc.).

• Produsele expuse vor avea legătură cu casa: obiecte decorative handmade (cutii de bijuterii, oglinzi, veioze, aplice din materiale reciclabile, obiecte de anticariat etc.).

În spaţiul Picanterii de Bucureşti vor exista şi maşini de epocă care vor putea fi fotografiate de vizitatori.

“Târgul de altădată Picanterii de Bucureşti” face parte din seria de evenimente conexe dedicate publicului vizitator Expo Casa Mea.

Mai multe informaţii despre locaţie şi program găsiţi pe www.expocasamea.ro.

Evenimentul este organizat de Medien Holding, cel mai dinamic trust media românesc, şi Nexidian Internaţional, integrator de servicii în domeniul promovării prin târguri internaţionale şi consultanţă pentru industria de târguri şi expoziţii.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul România liberă, site-ul www.romanialibera.ro, săptămânalul de satiră şi umor Academia Caţavencu, www.academiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – “Căminul”, “Casa Mea”, “Domus” şi “Planul Casei Mele”, revista de B2B “Unelte şi echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agenţia de comunicare, branding şi corporate media Medien Events şi Medien Conferences.

Nexidian Internaţional oferă servicii specifice pentru internaţionalizarea firmelor româneşti, prin creşterea şi diversificarea exporturilor acestora. Nexidian Internaţional este un integrator de servicii în domeniul promovării prin târguri internaţionale, un organizator şi un consultant în management pentru industria de târguri şi expoziţii. Nexidian Internaţional concentrează experienţa şi expertiza acumulate timp de zeci de ani, la cel mai înalt nivel internaţional.

Cele mai citite

VIDEO. Organizația Mondială a Sănătății a donat materiale sanitare de peste 400.000 de euro către IGSU

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a primit, vineri, din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, materiale sanitare în valoare de peste 400.000 de euro. „Este...

Dezvăluiri ClothOff, aplicația de pornografie deepfake

O investigație exclusivă realizată de Guardian pentru seria de podcasturi Black Box dezvăluie numele conectate la aplicația care a generat imagini nonconsensuale ale...

Deținuții din Pentitenciarul Brăila mai pot primi în pachete doar produse feliate, în folie vidată

O nouă restricție se adaugă la lista de interdicții presupuse de executarea unei pedepse în închisoare, pentru că deținuții nu vor mai avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă