18.1 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialTรขnฤƒrul care a intrat la Casa Albฤƒ avรขnd grenade cu gaz lacrimogen...

Tรขnฤƒrul care a intrat la Casa Albฤƒ avรขnd grenade cu gaz lacrimogen are probleme mintale. El รฎศ™i pierduse locul de muncฤƒ ศ™i voia sฤƒ ajungฤƒ la Donald Trump

Serviciul Secret, care asigurฤƒ paza preศ™edintelui SUA ศ™i a reศ™edinศ›elor acestuia, a publicat un raport prin care a confirmat cฤƒ bฤƒrbatul care a reuศ™it sฤƒ pฤƒtrundฤƒ în curtea Casei Albe, având asupra lui grenade cu gaze lacrimogene, este Jonathan Tran, în vârstฤƒ de 26 de ani, din California. Acesta avea tulburฤƒri mintale, fiind concediat de curând. Intenศ›ia lui era sฤƒ ajungฤƒ la preศ™edintele Donald Trump.

Tran a escaladat, la 10 martie, noaptea, gardul exterior al reศ™edinศ›ei, a trecut de o barierฤƒ pentru vehicule ศ™i apoi a sฤƒrit un alt gard în apropiere de aripa de est a Casei Albe, înainte de a fi reศ›inut, se menศ›ioneazฤƒ într-un comunicat al Secret Service. El a reuศ™it sฤƒ se plimbe prin grฤƒdinile reศ™edinศ›ei prezidenศ›iale timp de 16 minute, în timp ce Donald Trump se afla la Casa Albฤƒ, înainte de a fi reศ›inut de agenศ›ii Serviciului Secret. Potrivit raportului responsabililor cu asigurarea securitฤƒศ›ii preศ™edintelui SUA, tânฤƒrul nu a pฤƒtruns în Casa Albฤƒ „în niciun moment”. Acesta avea asupra sa un rucsac în care se gฤƒseau douฤƒ grenade cu gaz lacrimogen.

Un alt incident notabil, pe lângฤƒ multe alte incidente de acest fel, s-a petrecut în 2014, când un bฤƒrbat de 42 de ani din Texas a reuศ™it sฤƒ intre în clฤƒdire cu un cuศ›it în buzunar.

Cele mai citite
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ