19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialTaberele de pe litoral, pline pana la refuz

Taberele de pe litoral, pline pana la refuz

»  60 de copii sunt cazati pe litoral in taberele organizate de Directia Judeteana pentru Tineret.

»  In cadrul scolii de Integrare Europeana, elevii au fost instruiti de o echipa de specialisti acreditati de Comisia Europeana.

Taberele de la eforie sud si 2 Mai functioneaza, in acest sezon, la capacitate maxima. Tinerii veniti pe litoral au parte de o vacanta plina de surprize, iar seriile de animatori ale Directiei Judetene pentru Tineret Constanta organizeaza, in fiecare zi, actiuni si concursuri. "In tabara de la Eforie Sud sunt deja cazati 360 de tineri, iar in cea de la 2 Mai avem 200 de copii. Cu ocazia asta am aflat si noi care este capacitatea maxima a taberelor", a declarat Claudiu Teliceanu, seful Directiei Judetene pentru Tineret Constanta. De asemenea, la 2 Mai s-a inaugurat, in acest an, un miniteren de golf, un proiect care este menit sa diversifice modalitatile de divertisment ale elevilor. Nici serile nu sunt lipsite de evenimente speciale.

Trupa de muzica "La Strada Dance" organizeaza concursuri interactive si programe de discoteca. Una dintre invitatele surpriza a fost Alina Sorescu, care a sustinut un concert pe gustul copiilor. Pe langa distractie, vara este completata si de proiecte cu continut informativ. In cadrul scolii de Integrare Europeana, tinerii au fost instruiti de o echipa de traineri acreditati de Comisia Europeana. Specialistii i-au informat pe copii despre ceea ce inseamna si presupune procesul de integrare. seful Directiei Judetene pentru Tineret a anuntat ca surprizele nu se vor opri aici. Tinerii vor avea parte, pe intreg sezonul estival 2008 de evenimente inedite.

» Planuri pentru luna august
Un alt proiect pregatit pentru cei aflati in tabara este scoala de Jurnalism, ce se va desfasura la mijlocul lunii august. In cadrul programului vor fi invitati jurnalisti si profesionisti in domeniu care sa le vorbeasca tinerilor despre ceea ce presupune aceasta meserie. Mai mult decat atat, Directia Judeteana pentru Tineret Constanta se afla in parteneriat cu Agentia Nationala Anti-Drog cu care desfasoara pe plaja de la 2 Mai si din Vama Veche activitati de informare cu privire la riscurile presupuse de consumul de droguri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă