25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSute de amenzi de circulaţie aplicate în weekend în Capitală

Sute de amenzi de circulaţie aplicate în weekend în Capitală

359 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, iar opt permise de conducere au fost reţinute în urma unei acţiuni de amploare a Poliţiei Rutiere, organizată sâmbătă în Bucureşti, informează Hotnews.

Comisarul-şef Vasile Daniel a declarat, pentru Agerpres, că la această operaţiune au participat 104 poliţişti, fiind folosite toate cele 29 de radare din dotarea Poliţiei Rutiere din Capitală.

Valoarea totală a amenzilor este de peste 57.000 de lei.

Comisarul-şef a povestit şi un incident mai puţin obişnuit: un bărbat de 24 de ani, din Ilfov, a furat sâmbătă dimineaţă o maşină din Buzău, iar la întoarcere în Bucureşti un echipaj de poliţie i-a facut semn să oprească în zona Colentina.

Acesta a refuzat şi a continuat drumul, fiind prins abia în oraşul Pantelimon.

Politiştii au constatat apoi că atât conducătorul auto, cât şi alte două persoane din autoturism consumaseră stupefiante.

De asemenea, conducătorul auto nu avea permis.

Toate cele trei persoane au fost reţinute şi vor fi prezentate instanţei de către procurori cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunile Poliţiei Rutiere vor continua şi duminică în traficul din Bucureşti, când se va urmări îndeosebi depistarea conducătorilor auto care au consumat alcool.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă