7.1 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialSuspiciuni in cazul unui jaf de 600 milioane lei, la Arad

Suspiciuni in cazul unui jaf de 600 milioane lei, la Arad

Angajata unei case de schimb valutar din muncipiul Arad a reclamat la Politie faptul ca i-au fost furati peste 600 milioane lei vechi, bani care apartineau societatii la care lucreaza. Astfel, femeia a declarat oamenilor legii ca doi indivizi pe care nu ii cunostea au atacat-o in fata locuintei sale. Acestia s-a fi napustit asupra sa in momentul in care aceasta urca in masina, dupa care ar fi deschis portiera din dreapta a autoturismului si au luat geanta in care erau depozitati banii de pe bancheta. Suma reprezenta incasarile casei de schimb valutar pe ziua precedenta.
Cu toate acestea, politistii sunt reticenti cu privire la declaratia casierei si sustin ca exista necorcondante in ceea ce priveste declaratia posibilei victime. Mai mult, anchetatorii au mentionat ca angajata nu a fost prea cooperanta in timpul audierilor.
Astfel, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie, Camelia Tuduce, anchetatorilor li se pare suspect, in primul rand, faptul ca femeia a dus banii firmei la domiciliul sau, de unde i-ar fi fost furati.
Mai mult, oamenii legii sustin ca in cazul in care povestea casierei este reala, cei care au atacat-o, au urmarit-o cu intentia de a-i fura banii, avand informatii despre locul de munca al acesteia si avand cunostinta despre faptul ca angajata urma sa duca geanta cu banii pe incasari acasa la ea.
Pana in prezent, anchetatorii nu i-au gasit pe cei doi suspecti, dar continua cercetarile pentru a elucida acest caz.

Cele mai citite
00:01:07

Șeful ONU: Consiliul de Securitate subminat de blocajul din Gaza și Ucraina

Șeful Națiunilor Unite, Antonio Guterres, a deplâns luni (26 februarie) modul în care Consiliul de Securitate al ONU nu a reușit să reacționeze în...

Polițele ASF, plafonate se scumpesc văzând cu ochii. Sunt promise modificări

Polițele RCA au fost plafonate la nivelul tarifelor din februarie 2023, însă doar teoretic. În realitatea, am calculat că tarifele au crescut cu cel...

Premierul Ciolacu, liderul PSD, întoarce armele contra UDMR. “Niciodată, dar niciodată, Ţinutul Secuiesc nu va avea autonomie”

Premierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD și posibil candidat la funcția de președinte al României, a transmis un mesaj categoric împotriva tendințelor autonomiste ale...
Ultima oră
Pe aceeași temă