21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialCorneliu Vadim Tudor a murit în urma unui infarct

Corneliu Vadim Tudor a murit în urma unui infarct

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a murit la spitalul Militar din Capitală. Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor avea 65 de ani și ar fi avut probleme grave de sănătate. 

Citește și: Primele reacții după moartea lui Corneliu Vadim Tudor: ”Spunea că e nemuritor”

El a fost internat, luni dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La câteva ore după intervenţia chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat.

Citește și: Ultimul mesaj de pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor

Medicii au încercat să îl resusciteze şi să îl stabilizeze pe Corneliu Vadim Tudor, însă fără rezultat, decesul fiind înregistrat la ora 18.30, potrivit unor surse medicale.

Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva ore, un text despre un concert la care a asistat în weekend.

Citește și: Cine este medicul care l-a îngrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Un prieten apropiat al lui Corneliu Vadim Tudor, Dumitru Dragomir, susține că politicianul și-a neglijat problemele de sănătate. 

Corneliu Vadim Tudor s-a născut pe 28 noiembrie 1949, București. A fost fondatorul Partidului România Mare (cunoscut ca PRM) și membru al Parlamentului European. Vadim Tudor a fost discipolul scriitorului Eugen Barbu.

Citește și: Scandalurile în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

 

Cele mai citite

Armata israeliană l-a eliminat pe comandantul regiunii de coastă al Hezbollah

Armata israeliană (IDF) a anunţat că l-a eliminat pe comandantul regiunii de coastă al Hezbollah în urma unui atac aerian efectuat marţi, relatează The...

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...

”Dosarul Mineriada”: Klaus Iohannis cere urmărirea penală a lui Roman Petre și a lui Voiculescu Gelu-Voican

Roman Petre, în calitate de fost prim-ministru al Guvernului României, și Voiculescu Gelu-Voican, în calitate de fost viceprim-ministru al Guvernului României pot fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă