20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSurprize la Festivalul Mangalia

Surprize la Festivalul Mangalia

Trei formaţii şi cântăreţi care au participat la eveniment au primit stele pe aleea special amenajată în municipiu.

 

Pe Aleea Stelelor din Portul Turistic Mangalia s-au mai zidit trei stele: Jan Keizer şi Anny Schilder (BZN), Proconsul şi Claudia Pavel, aceştia fiind prezenţi în localitate cu ocazia Festivalului Mangalia. Claudia Pavel a fost însoţită la eveniment de familia ei şi a declarat că „această zi este una dintre cele mai frumoase din viaţa mea deoarece sunt alături de familie, de fanii mei de acasă şi primesc o stea”.

Cu acest prilej, primarul Mihai Claudiu Tusac a anunţat că va iniţia o hotărâre de consiliu pentru a acorda titlul de cetăţeni de onoare celor două mari voci ale Mangaliei care ne reprezintă în ţară şi în lume: Claudia Pavel şi INNA. BZN a cântat pentru prima oară în România, iar cei doi membri ai trupei olandeze au acordat autografe circa o oră.

Anny Schilder s-a arătat teribil de flatată de interesul demonstrat de români, nu se aştepta să fie atât de îndrăgiţi în România şi a declarat că speră la o revenire la Mangalia, măcar pentru a-şi revedea steaua, dacă nu chiar să evolueze pe scena festivalului. Astăzi, festivalul continuă cu spectacolul „Mărie, dragă Mărie!”. Deşi festivalul se termină, sărbătoarea continuă mâine în Portul Turistic Mangalia cu un superrecital al lui Ştefan Bănică, oferit gratuit de Primăria Municipiului Mangalia tuturor locuitorilor şi turiştilor din sudul litoralului. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă