37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialSuporterii, impotriva echipei!

Suporterii, impotriva echipei!

Victoria inregistrata de Dinamo cu cei de la Gloria Bistrita, 3-1, nu a adus si pacea dintre suporteri si echipa. Mai mult, la jocul ce a avut loc pe stadionul din Stefan cel Mare au asistat mai putin de 1.000 de spectatori, un adevarat record Ð dar negativ Ð privind arena dinamovista. Iar cei care au intrat, totusi, pe stadion nu si-au incurajat echipa, ci s-au facut utili prin… bannerele cu care au impanzit gardurile ce imprejmuiesc terenul de joc si huiduielile cu care si-au „incurajat” favoritii chiar si cand acestia au marcat!
Mai mult, suporterii din factiunea Peluza „Catalin Haldan” au scris pe asfaltul din fata vestiarelor de la stadion mai multe mesaje de amenintare la adresa jucatorilor antrenati de Florin Marin, acoperite ulterior de angajatii arenei. „Va rupem dintii”, „Va luam pe sus”, „Plecati, mizeriilor”, „Interzis mercenarilor”, au fost mesajele scrise cu vopsea in fata vestiarelor. Acestea au fost ulterior acoperite cu var sau vopsea neagra de angajatii stadionului Dinamo.
Fanii dinamovisti au amendat astfel evolutia slaba a favoritilor in ultimele meciuri, dupa ce au anuntat ca vor boicota meciurile echipei, refuzand sa mai vina pe stadion pentru a o incuraja.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă