14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialSupărare, frustrare, dar încă nu demisii sau retrageri

Supărare, frustrare, dar încă nu demisii sau retrageri

Naţionala României este devastată după înfrângerea din Bosnia, dar încă nimeni nu şi-a exprimat oficial intenţia de a se retrage de la echipa reprezentativă. Cristian Chivu, care în urmă cu câteva zile a dat de înţeles că nu va mai îmbrăca tricoul tricolorilor după preliminariile Euro 2012, nu a venit cu nici un fel de precizări pe această temă după meciul cu Bosnia, iar Răzvan Lucescu, care ameninţase în mai multe rânduri că pleacă de la naţională, a spus că nu este momentul să se discute despre aşa ceva.

Sunt singurele lucruri pozitive după insuccesul de la Zenica, jucătorii, epuizaţi şi demoralizaţi, încercând să se concentreze să-şi adune forţele pentru confruntarea de mâine de la Piatra Neamţ, contra reprezentativei Luxemburgului. „Suntem foarte trişti, nu ne-am imaginat că vom ajunge aici. Suntem la capătul puterilor, Bosnia a dominat meciul şi îmi pare foarte rău că am primit din nou goluri din faze fixe. Trebuie să ne revenim repede şi să batem Luxemburg. Ne-am dori să avem şi noi un astfel de public (n.r. – suporterii bosniaci au creat o atmosferă incendiară pe stadionul din Zenica. Mii de oameni au huiduit echipa României când a intrat pe teren la încălzire şi au fluierat în momentele în care se intona imnul ţării noastre).

Doamne-fereşte să plece Răzvan acum, când ne ştie atât de bine”, a spus atacantul Ciprian Marica. Mai mult, Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, a precizat că nu se pune problema demiterii lui Răzvan Lucescu. „Vom trage linie în luna iunie”, a spus Lupescu. Cu toate acestea, specialiştii din fotbal au remarcat soluţiile cel puţin neinspirate pe care le-a găsit selecţionerul pentru o partidă crucială, cum a fost cea cu Bosnia. Selecţionerul nu a fost criticat încă decât cu jumătate de gură pentru faptul că a introdus în teren un prim „11″ format, cu mici excepţii, din jucători care nu au fost de multă vreme titulari la echipele de club la care evoluează. Este foarte posibil însă ca subiectul să fie reluat în discuţie după meciul cu Luxemburg, când n-ar fi exclus să se discute serios despre aducerea unui alt selecţioner.

 

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă