10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialSunteti activ, inventiv si generos. Nu este exclus sa plecati la un...

Sunteti activ, inventiv si generos. Nu este exclus sa plecati la un drum lung si acordati atentie problemelor cotidiene sau corespondentei. Sunt posibile probleme in familie sau in societate.

Partenerul va enerveaza si este mai capricios ca de obicei, dar poate face si gesturi frumoase. Este o zi in care nu aveti timp sa va plictisiti.
Se anunta a fi o zi buna, cu bucurii de departe, cu calatorii placute sau succese intelectuale. Va distrati sau aveti o bucurie din partea persoanei iubite.
Bucuriile din domeniul financiar si atmosfera placuta de acasa va ajuta sa petreceti o zi minunata. Partenerul va poate face tot felul de surprize.
Va agitati mult, faceti multe drumuri scurte, unele placute si relaxante, va intalniti cu rudele si prietenii. Rudele joaca un rol important. In casa aveti de rezolvat o problema.
Primiti mai multe informatii si invitatii decat ati crezut ca puteti primi si stati mai mult timp cu familia. Un prieten va face o surpriza. O veste de departe va da de gandit.
Primiti bani, unii la care nici nu va asteptati, dar si cheltuiti pentru satisfacerea unor placeri. Va bucurati de popularitate, va intalniti cu prietenii si va simtiti bine in compania celor dragi.
Majoritatea bucuriilor vin din partea familiei sau din partea unor prieteni apropiati. Doar un imprumut sau inflexibilitatea partenerului va poate nemultumi. Aveti ceva mai putina energie.
Sunteti ceva mai obosit ca de obicei, va ocupati mai mult de propria persoana, dar veti avea parte si de surprize placute. Sunt posibile actiuni dusmanoase din partea unui coleg sau a unui dusman nedeclarat.
Lucrati mult pentru imaginea dvs. si veti avea succes in societate. Daca sunteti impulsiv, veti face o gafa. Aveti de rezolvat probleme marunte sau de onorat o intalnire. Nu va bazati pe prieteni!

Cele mai citite

Minaur Baia Mare, eșec drastic în turul semifinalei Cupei EHF

Minaur Baia Mare a pierdut prima manșă a semifinalei din EHF European Cup, disputată în deplasare, cu echipa islandeză Valur Reykjavik, cu scorul de...

Măsurile PSD ajung să-i atragă pe maghiari la cumpărături în România

Datele Eurostat arată că România a ajuns din urmă Ungaria și Portugalia în privința PIB-ului pe cap de locuitor exprimat în paritatea puterii de...

Se deschide cel mai mare mall din Capitală. Se fac angajări

Se pregătește deschiderea celui mai mare mall din Capitală și vor fi angajați sute de oameni. Militari Shopping se va transforma în cel mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă