20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecial"Suntem in grafic pentru locul 2"

„Suntem in grafic pentru locul 2”

Rapid si-a recapatat suflul dupa cea de-a doua victorie consecutiva inregistrata in deplasare, 2-1 cu Farul, la Constanta, scor care a fost inregistrat si etapa trecuta de giulesteni, dar la Pitesti.

Rapid a invins in deplasare cu 2-1 (1-1) formatia Farul Constanta, in etapa a XXVI-a a Ligii I, si a trecut pe locul trei in clasament, datorita faptului ca Steaua, cu care se afla la egalitate de puncte, a fost invinsa de Gloria Bistrita, scor 2-0. Rapid a deschis scorul in minutul 14, cand Valentin Badoi a transformat un penalti dictat dupa ce Danut Perja a fost faultat in careu de Ion Barbu. Farul a restabilit egalitatea in minutul 21, prin Mihai Gurita. Acesta a fost angajat in adancime si, plecand de la limita ofsaidului, l-a depasit in viteza pe Maftei, l-a driblat din preluare pe portarul rapidist Apoula si a inscris in poarta goala. In minutul 42, Tibor Moldovan a inscris pentru Farul, insa reusita sa a fost anulata pentru un fault in atac asupra lui Ionut Rada. Rapid a revenit in avantaj in minutul 49, cand Buga a marcat cu piciorul drept, fara preluare, din interiorul careului, dupa o pasa primita de la Iannis Zicu.
Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, dupa meci, ca echipa antrenata de Razvan Lucescu este "in grafic" si de acum incolo isi propune sa castige toate meciurile. "A fost un meci bun facut de ambele echipe. Suntem in grafic si mergem sa castigam toate meciurile de acum incolo. Cine e mai bun sa ia locul doi", a spus Copos.
Iannis Zicu considera ca infrangerea inregistrata de Steaua nu ajuta cu nimic pe Rapid, deoarece CFR Cluj a invins. "Trebuie sa castigam toate meciurile, dar ne va fi foarte greu, mai ales fara suporteri pe teren propriu", a afirmat Zicu, care a precizat referitor la faptul ca a fost huiduit cand a iesit de pe teren: "Este normal sa se intample asa cu jucatorii care pleaca din orasul lor si evolueaza la alte echipe".

Ochi in ochi, fara rusine
Antrenorul Razvan Lucescu crede ca el si jucatorii pe care ii pregateste trebuie sa dea totul in lupta pentru indeplinirea obiectivului de a se clasa pe locul doi, pentru ca la finalul sezonului sa se poata privi in ochi fara rusine. "Principala noastra contracandidata la locul doi este Rapid. Ratam usor si primim gol din ocazii foarte putine ale adversarilor. La finalul campionatului trebuie sa ne putem privi in ochi si sa putem spune ca am facut tot ce s-a putut. Chiar daca avem jucatori accidentati, cei 12, 13 care sunt valizi arata ca au valoare si isi dau viata pe teren", a spus Lucescu.

»  Basarab Panduru crede ca Farul nu are jucatori care sa faca diferenta intr-un meci, lucru care s-a vazut in partida cu Rapid. "Eu sunt de vina pentru rezultate, dar trebuie sa vina si altii sa dea explicatii, nu numai eu. Cand o sa aduc eu jucatori, atunci voi raspunde eu. Eu imi asum doar ca l-am adus pe Tilinca si acesta nu joaca nimic acum. Nu putem sa castigam, pentru ca nu avem jucatori care sa faca diferenta. Acum stam doar in Gurita. Poate anul viitor vom avea un buget mai mare si vor veni jucatori."

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă