16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialŞumudică, pe făraş

Şumudică, pe făraş

Înfrângerea, cu 0-1, suferită de Rapid pe teren propriu în faţa ultimei clasate Sportul Studenţesc, i-a pecetluit soarta lui Marius Şumudică în Giuleşti.

În primul meci al etapei a XXIX-a a Ligii I a fost consemnată şi cea dintâi surpriză, echipa Rapid, locul cinci în clasament, fiind învinsă de „lanterna roşie” a Ligii I, Sportul. Supărat, acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că Marius Şumudică, antrenorul formaţiei alb-vişinie, ar trebui să părăsească banca tehnică. „E greu să mai continue Şumudică. Am văzut o echipă judeţeană în meciul cu Sportul. Ambele părţi ar trebui să încetăm de comun acord contractul. Cei de la Sportul nu au bani nici de un cico, iar noi avem salarii de 180.000 de euro şi totuşi ne-au bătut. În aceste condiţii e clar vina antrenorului. Să vedem cine va veni, domnul Dinu Gheorghe (n.r. – preşedintele clubului Rapid) trebuie să vină cu o propunere”, a declarat Copos, care a ţinut să precizeze şi că nu se pune problema ca Şumudică să achite clauza de reziliere de 500.000 de euro, în cazul în care va demisiona.

Aseară, Marius Şumudică a declarat că nu mai este antrenorul Rapidului, dar că va primi în cursul zilei de joi o hârtie pentru rezilierea contractului. „Până nu primesc hârtia nu vorbesc despre o altă destinaţie. Îmi pare rău că plec, dar îmi pare şi bine că las echipa pe un loc de cupe europene, obiectiv trasat de conducere la începutul sezonului. Decizia rezilierii i-a aparţinut domnului Copos”, a spus Şumudică. Marius Şumudică s-a întors la baza Pro Rapid, dar nu a ieşit cu jucătorii la antrenament, şedinţa de pregătire fiind condusă de Cristian Petre. Bogdan Andone, antrenorul secund al echipei Rapid, a declarat că va pleca de la gruparea giuleşteană împreună cu Marius Şumudică, apreciind că este normal să-l urmeze pe acesta.

 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă