21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialSuceava: Un bărbat care a căzut în râul Siret după ce gheaţa...

Suceava: Un bărbat care a căzut în râul Siret după ce gheaţa s-a rupt, căutat de echipe ale ISU

Un bărbat care a încercat să treacă râul Siret, în zona localităţii sucevene Slobozia, comuna Fântânele, însă a căzut în apă după ce gheaţa s-a rupt, este căutat, duminică după-amiaza, de echipe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit Mediafax.

O persoană din comuna Fântânele a anunţat, duminică după-amiază, că un bărbat care a încercat să treacă râul Siret pe gheaţă a căzut în apă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ioana Istrati, a declarat că, potrivit primelor informaţii, bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a încercat să treacă râul Siret pe gheaţă, însă a căzut în apă. El era însoţit de două fete ale sale, care însă s-au întors la mal.

Potrivit sursei citate, spre locul incidentului au plecat un echipaj SMURD şi o autospecială aparţinând Detaşamentului de Pompieri Suceava cu o barcă pneumatică, care au început căutările bărbatului.

Cele mai citite

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Topor vechi de 4.000 de ani găsit de către miner din Gorj, la prima căutare cu detectorul de metale

Un topor vechi de aproximativ 4.000 de ani, din clasa „Tezaur“, a fost descoperit în comuna gorjeană Cătunele, într-o pădure din satul Lupoaia. Piesa este...

Femeie găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de un incendiu

O tragedie a avut loc în comuna Laza, județul Vaslui, unde o femeie de 50 de ani a murit carbonizată în propria locuință în...
Ultima oră
Pe aceeași temă