11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialSuceava: Doi bărbați au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor

Suceava: Doi bărbați au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor

Doi bărbați din localitatea suceveanムDolhasca au fost trimişi în judecatムpentru tentativムde omor dupムce, au înjunghiat,  într-un bar, de mai multe ori, cu un cuțit, un băƒrbat, informeazムMediafax.

Astfel, procurorii au dispus trimiterea în judecatムa lui Cristian Ungureanu pentru tentativムde omor calificat şi a lui Ioan Constantin Roibu pentru tentativă de omor faţă de un bărbat din oraşul Dolhasca, potrivit Parchetului Tribunalului Suceava.

Ancheta a scos în evidenţă că un bărbat din Dolhasca se afla, în seara de 10 februarie, într-un bar din localitatea Siliştea Nouă, iar în local şi-au făcut apariÅ£ia Roibu şi Ungureanu. Cei trei au consumat băuturi alcoolice împreună, atmosfera fiind aparent relaxantă. La un moment dat, ei au comandat de la bar o navetă cu bere, iar după ce au mai băut între bărbat şi Roibu s-a iscat o ceartă care l-a determinat pe Roibu să arunce o sticlă cu bere, lovindu-l în plină figură.

Bărbatul s-a prăbuşit la podea, fiind rănit grav şi sângerând abundente, iar Roibu şi Ungureanu, înarmaÅ£i cu cuÅ£ite, au tăbărât pe el lovindu-l cu cuÅ£itele în zone vitale ale corpului.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost internată în cadrul SecÅ£iei Chirurgie cu diagnosticul: plăgi tăiate multiple, şoc hemoragic şi agresiune. Potrivit concluziilor raportului medico-legal, acesta avea “cinci plăgi tăiate-înÅ£epate epicranian, cervical, torace posterior, mâna dreaptă şi hemopneumotorax stâng, leziuni ce au putut fi produse prin loviri repetate cu corpuri înÅ£epător-tăietoare şi care au necesitat pentru vindecare un număr de 27-30 de zile de îngrijiri medicale”.

Conform medicilor legişti, victima a avut nevoie de operaţie pentru a-i fi salvată viaţa.

Imediat după agresiune, cei doi au fugit şi nu s-au prezentat în faÅ£a anchetatorilor pentru declaraÅ£ii şi lămuriri cu privire la incidentul în care au fost implicaÅ£i, motiv pentru care pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă.

Cristian Ungureanu a fost reÅ£inut în 15 februarie, iar Roibu în 27 februarie, ambii fiind, în prezent, în arest preventiv.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.

Cele mai citite

Armata Română deschide o nouă campanie de recrutare

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a început o nouă campanie de recrutare pentru soldați și gradați profesioniști. Aceasta este a doua campanie de acest tip din...

Vladimir Putin, reacție după atentatul asupra premierului slovac Robert Fico

Președintele Vladimir Putin a vorbit despre atentatul asupra premierului slovac Robert Fico. Liderul de la Kremlin consideră atacul drept o "crimă odioasă". ''Am aflat cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă