5.9 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSpecialSuceava: Doi bărbați au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor

Suceava: Doi bărbați au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor

Doi bărbați din localitatea suceveanムDolhasca au fost trimişi în judecatムpentru tentativムde omor dupムce, au înjunghiat,  într-un bar, de mai multe ori, cu un cuțit, un băƒrbat, informeazムMediafax.

Astfel, procurorii au dispus trimiterea în judecatムa lui Cristian Ungureanu pentru tentativムde omor calificat şi a lui Ioan Constantin Roibu pentru tentativă de omor faţă de un bărbat din oraşul Dolhasca, potrivit Parchetului Tribunalului Suceava.

Ancheta a scos în evidenţă că un bărbat din Dolhasca se afla, în seara de 10 februarie, într-un bar din localitatea Siliştea Nouă, iar în local şi-au făcut apariÅ£ia Roibu şi Ungureanu. Cei trei au consumat băuturi alcoolice împreună, atmosfera fiind aparent relaxantă. La un moment dat, ei au comandat de la bar o navetă cu bere, iar după ce au mai băut între bărbat şi Roibu s-a iscat o ceartă care l-a determinat pe Roibu să arunce o sticlă cu bere, lovindu-l în plină figură.

Bărbatul s-a prăbuşit la podea, fiind rănit grav şi sângerând abundente, iar Roibu şi Ungureanu, înarmaÅ£i cu cuÅ£ite, au tăbărât pe el lovindu-l cu cuÅ£itele în zone vitale ale corpului.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost internată în cadrul SecÅ£iei Chirurgie cu diagnosticul: plăgi tăiate multiple, şoc hemoragic şi agresiune. Potrivit concluziilor raportului medico-legal, acesta avea “cinci plăgi tăiate-înÅ£epate epicranian, cervical, torace posterior, mâna dreaptă şi hemopneumotorax stâng, leziuni ce au putut fi produse prin loviri repetate cu corpuri înÅ£epător-tăietoare şi care au necesitat pentru vindecare un număr de 27-30 de zile de îngrijiri medicale”.

Conform medicilor legişti, victima a avut nevoie de operaţie pentru a-i fi salvată viaţa.

Imediat după agresiune, cei doi au fugit şi nu s-au prezentat în faÅ£a anchetatorilor pentru declaraÅ£ii şi lămuriri cu privire la incidentul în care au fost implicaÅ£i, motiv pentru care pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă.

Cristian Ungureanu a fost reÅ£inut în 15 februarie, iar Roibu în 27 februarie, ambii fiind, în prezent, în arest preventiv.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.

Cele mai citite

Parlamentarii români au interzis pe platforma TikTok

Parlamentarii români au interzis pe TikTok. Atacul hackerilor asupra Parlamentului României, când infractorii cibernetici au reușit să sustragă multe documente, printre care și...

CSAT se reunește astăzi. Principala temă de pe ordinea de zi

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, astăzi, în şedinţă la Palatul Cotroceni.Săptămâna trecută, Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis...

Parlamentarii români au interzis pe platforma TikTok

Parlamentarii români au interzis pe TikTok. Atacul hackerilor asupra Parlamentului României, când infractorii cibernetici au reușit să sustragă multe documente, printre care și...
Ultima oră
Pe aceeași temă