14.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialSuceava: Cinci bărbaţi, reţinuţi, după ce au lovit cu BÂTELE clienţii dintr-un...

Suceava: Cinci bărbaţi, reţinuţi, după ce au lovit cu BÂTELE clienţii dintr-un bar

Cinci bărbaţi din Suceava au fost reţinuţi de polişti, în urma unor percheziţii, după ce, săptămâna trecută, au bătut cu bâte trei clienţi ai unui bar din oraş, relatează Mediafax.

Administratorul localului din Suceava a sesizat, miercurea trecută, Poliţia că mai multe persoane au provocat un scandal pe terasa localului său, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava.

Poliţiştii au stabilit că, în faţa barului respectiv, au oprit două autoturisme, din care au coborât mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu bâte şi obiecte contondente confecţionate artizanal.

Aceştia au mers în grabă pe terasa localului, la o masă unde se aflau trei bărbaţi din municipiul Suceava, pe care i-au lovit cu bâtele. După aproximativ două minute, agresorii s-au urcat în autoturismele cu care au venit şi au plecat.

În bar, în momentul producerii incidentului, se aflau alţi patru clienţi, care au părăsit în grabă localul, dar şi gestionara unităţii, care l-a anunţat pe administrator.

În urma agresiunii, cei trei clienţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Judecătoria Suceava a emis, duminică, autorizaţie de percheziţie pentru un imobil din satul sucevean Antoceni, unde se presupunea că se ascund patru dintre suspecţi.

Poliţiştii i-au găsit pe cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani, iar, în imobil, au descoperit cuţite şi topoare. Totodată, un al cincilea agresor, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Suceava, a fost prins la Paşcani.

Cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi, fiind cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală, loviri sau alte violenţe , distrugere şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire.

Cele mai citite

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...

Zero dezbateri despre viitorul UE

În România, parcă nici nu s-ar organiza alegeri europarlamentare. Nicio temă majoră despre viitorul Uniunii Europene nu este urcată pe portativul de campanie electorală....

Alina Gorghiu salută că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, din dosarul privind accidentul din localitatea 2 Mai, va fi transferată

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a salutat faptul că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, care avea în soluţionare la Judecătoria Mangalia dosarul privind accidentul din localitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă