15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialSTUDIU: Femeia ideala este înaltă, dar nu prea, blondă şi are casa...

STUDIU: Femeia ideala este înaltă, dar nu prea, blondă şi are casa ei

Sociologii au realizat un studiu amplu cu scopul de a creiona portretul femeii ideale, în acest scop ei intervievând circa 66.000 de bărbaţi în lumea întreagă, ceea ce le-a permis obţinerea unor date cât mai exacte pe subiectul dat, relatează Agerpres.

Conform rezultatelor acestui studiu, femeia ideală este blondă cu ochi albaştri, cu păr lung şi înălţimea de 172 de centimetri şi cu o greutate sub 60 de kilograme, şi care poartă ocazional ochelari. Aceasta nu ar trebui să aibă copii, dar obligatoriu spaţiu locativ propriu.

O parteneră perfectă de viaţă, conform aceluiaşi studiu, nu trebuie să fie o gospodină model şi să petreacă mult timp în bucătărie, dar ar trebui să fie o amantă ingenioasă şi să iubească animalele.

În opinia majorităţii bărbaţilor, femeia ideală nu trebuie să aibă obiceiuri proaste. Ea poate consuma alcool doar în ocazii rare şi doar în compania iubitului ei şi sub nicio formă nu trebuie să fumeze.

În plus, femeia ideală ar trebui să aibă o personalitate accentuată şi să fie o optimistă incurabilă. Ea ar mai trebui să frecventeze şi cluburile de noapte.

Deloc suprinzător că niciunul dintre bărbaţii intervievaţi nu a avut ocazia să întâlnească femeia care să întrunească toate aceste caracteristici, după cum au recunoscut chiar ei.

Cele mai citite

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă