13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialStriptease pe bani publici, la Uricani

Striptease pe bani publici, la Uricani

– Primarul PSD din Uricani, Danut Buhaescu, a platit, de 8 Martie, un spectacol de striptease pentru doamne

– Curtea de Conturi va verifica daca alocarea de 30.000 de lei, bani publici, este una legala

– Conducerea PSD Hunedoara aproba ideea, daca banii au fost alocati legal

Primaria uricani a achitat 30.000 de lei din bugetul local pentru un spectacol de striptease, oferit domnelor pe post de cadou de 8 Martie. Primarul orasului, Danut Buhaescu, proaspat inrolat in PSD, este extrem de multumit de actiune si este convins ca a castigat in popularitate.
Trupa de striperi cu "pedigree" din Bucuresti a incins, pe banii Primariei Uricani, peste 500 de femei din localitatea minereasca, printre care s-au numarat si doamne functionari publici. "A fost un spectacol organizat pentru femei, la care a fost invitata si o trupa de striptease din Bucuresti, care a castigat recent locul III la un concurs din Germania. Spectacolul a fost foarte apreciat si, in loc sa se termine la ora 19.30, asa cum era programat, s-a terminat la ora 23.00", a declarat, incantat, Buhaescu.
Intrarea la spectacolul inedit a fost gratuita, in conditiile in care toate cheltuielile au fost platite de catre municipalitate. Astfel, oricine a avut acces in sala de spectacole, iar unele doamne au indraznit chiar sa urce pe scena unde se dezbracau musculosii invitati.
"O parte a femeilor au primit invitatii, iar celelalte au avut acces liber. La intrare au primit doar cate un bilet cu care au putut participa la o tombola", a mai povestit primarul Buhaescu.
Pe scena Casei de Cultura a orasului Uricani au mai urcat cantareti renumiti de muzica populara si sau de muzica usoara, insa punctul cumlminant al spectacolului a ramas tot programul trupei de striperi, care au fost primiti cu strigate de asistenta.
Daca primarul era extrem de incantat si convins ca spectacolul de striptease pe bani publici i-a sporit popularitatea, Curtea de Conturi a judetului Hunedoara va verifica legalitatea actiunii. Daca se va constata ca banii din bugetul local au fost folositi in mod ilegal, vor fi luate masurile care se impun in acest caz si suma va trebui restituita.
Presedintele PSD Hunedoara, Florin Cazacu, nu a vazut nimic in neregula in ideea primarului din Uricani.
"Atata timp cat a fost organizat in mod legal si a avut audienta, nu pot sa-I reprosez nimic primarului din Uricani", a spus Cazacu.

Cele mai citite

Incident șocant lângă Capitală: a tras cu o armă spre curtea unei locuințe

Un localnic din comuna Cornetu, de lângă Capitală, a anunțat la 112 că un bărbat a tras cu arma spre curtea sa. Din fericire,...

Ciolacu: România stă alături de poporul israelian

România a fost şi va continua să fie alături de poporul israelian, condamnă în cei mai duri termeni atacurile teroriste din 7 octombrie şi...

Norvegia vrea să construiască un gard la granița cu Rusia

Norvegia ia în considerare construirea unui gard la granița cu Rusia, potrivit ministrului justiției din țară, Emilie Enger Mehl. Într-un interviu acordat NRK, ministrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă