13 C
București
marți, 1 octombrie 2024

Stiri

BIHOR
Guvernul Romaniei a alocat 110 milioane de euro pentru construirea Spitalului Judetean de Urgenta Bihor. Noul spital va fi construit pe cinci nivele (subsol 1, subsol 2, parter, 3 etaje), pe o suprafata construita de 16.578 de metri patrati si va avea 435 de paturi.
Investitia urmeaza sa inceapa in toamna acestui an. (G.A.)

ALBA
Majoritatea consilierilor judeteni care au participat ieri la intalnirea cu reprezentantii firmei IHS Romania, angajata sa realizeze strategia de dezvoltare a judetului, nu au avut nici o propunere. Nici un parlamentar de Alba sau presedinte de filiala de partid nu a fost prezent in sala, desi intalnirea a fost publica, iar ei erau invitati "din oficiu". (O.H.)

CLUJ
Actrita Irina Petrescu a primit ieri la TIFF premiul pentru intreaga activitate. Petrescu a ramas in istoria filmografiei romanesti si prin faptul ca a fost prima femeie care a aparut nud, in filmul "Rautaciosul adolescent".
Irina Petrescu a jucat in numeroase filme romanesti cum sunt "Duminica la ora 6", "Castelul din Carpati", "Diminetile unui baiat cuminte" sau "Valurile Dunarii". (B.F.)

BISTRITA-NASAUD
Inspectorul scolar general Horatiu Catalano, sprijinit de PD, a fost inlocuit, ieri, din functie printr-un ordin al ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Cristian Adomnitei. Lui Catalano i s-a reprosat lipsa de comunicare cu primarii PNL din judet. Succesorul lui Catalano va fi liberalul Mihai Muresan.

Cele mai citite

VIDEO Un adolescent de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un adolescent în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un parapet de...

Bărbat de 61 de ani, arestat preventiv pentru că și-a agresat sexual nepoata de 9 ani

Un bărbat de 61 de ani, din judeţul Covasna, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a agresat sexual nepoata în...

VIDEO Un adolescent de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un adolescent în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un parapet de...
Ultima oră
Pe aceeași temă