22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024

Stiri

Ilaritate la procesul Sechelariu
Curtea de Apel Bucuresti a admis sambata recursul PNA si a decis mentinerea in arest preventiv a inculpatului Dumitru Sechelariu. Tribunalul Bucuresti hotarase cu o zi inainte punerea in libertatea a fostului primar al Bacaului, care statuse in arestul IGP timp de 20 de zile. PNA a atacat imediat cu recurs decizia instantei. Ilaritate a produs avocatul baronului cand a prezentat instantelor un document obtinut de la Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB), inscris in care se arata ca Sechelariu nu ar face parte din categoria persoanelor cercetate sau suspectate pentru spalare de bani. In viziunea lui Sechelariu si a avocatului sau, o persoana poate fi urmarita penal de procurori pentru spalare de bani numai daca ONPCSB atesta ca are cunostinta despre comiterea unor asemenea fapte.

Tragedie la Rovinari
Patru mineri de la Complexul Energetic Rovinari au fost trasniti chiar in timp ce se pregateau sa plece de la lucru, doi dintre ei murind pe loc. Tragedia s-a produs la cariera Tismana I din cadrul Complexului Energetic Turceni in noaptea de vineri spre sambata, aproape de miezul noptii, pe o ploaie torentiala insotita de descarcari electrice.

Negru, asociatul beizadelei Vacaroiu, un „acar Paun”
Procurorii PNA l-au facut scapat pe Vacaroiu jr., continuand cercetarile doar asupra asociatului acestuia, pitesteanul Adrian Negru, folosit de PNA pe post de „acarul Paun”.

Contunuare in pag. „Investigatii”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă