25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialStefan: "In cel mult doi ani vom fi din nou in elita"

Stefan: „In cel mult doi ani vom fi din nou in elita”

Gheorghe Stefan vrea ca echipa sa sa revina in prima liga cu un lot alcatuit in mare majoritate din jucatori tineri. "Nu mai vreau mercenari in lot, ci tineri care sa joace cu sufletul pentru club, nu doar pentru bani", spune Stefan.

Presedintele de onoare al formatiei Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe stefan, a declarat ca nu va fi nici o problema daca echipa sa pregatita de Florin Marin nu va realiza obiectivul fixat pentru urmatorul sezon, promovarea in prima liga. stefan considera ca primordial pentru gruparea nemteana este alcatuirea unei echipe competitive, tinere, care sa poata rezista apoi in esalonul de elita fara sa fie nevoie de aducerea unor "mercenari".

"Am urmarit echipa in cateva meciuri amicale in aceasta vara si chiar ma bucur ca am vazut multi tineri in teren. Acesta este principalul nostru obiectiv, alcatuirea unei echipe tinere. Noi ne vom bate pentru promovare inca din acest sezon, dar daca nu vom reusi sa revenim in prima liga nu va fi nici o tragedie. Cu siguranta in cel mult doi ani vom fi din nou in elita, dar mult mai puternici. Vom avea o echipa tanara si frumoasa, cu multi jucatori dornici de afirmare, talentati, care sa joace cu sufletul pentru echipa, nu doar cu gandul la bani. Nu voi mai aduce "mercenari", asa cum s-a intamplat in campionatele trecute. M-am lecuit de aceasta "tactica". Am adus jucatori cu nume, scumpi, dar echipa nu a inregistrat nici un progres. Ba mai mult, a retrogradat doi ani la rand", a declarat Stefan.

Remiza cu Aerostar Bacau
Ceahlaul a disputat in urma cu doua zile un meci amical in compania formatiei Aerostar Bacau, in cadrul stagiului de pregatire de la Tg. Neamt. Scorul final a fost egal, 1-1. Pana la debutul campionatului, nemtenii vor mai juca amicale cu CFR Timisoara (2) si Cetatea Suceava.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă