19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSteaua si-a luat Kapetanos din Grecia!

Steaua si-a luat Kapetanos din Grecia!

» Vicecampioana nu cauta fundasi, desi linia sa de aparare este intr-o situatie deloc favorabila, ci atacanti. Ieri clubul din Ghencea a anuntat ca l-a legitimat pe grecul Kapetanos de la AEK Atena.

Atacantul Grec al formatiei AEK Atena, Pantelis Kapetanos, a semnat un contract valabil un an cu FC Steaua, cu optiune de prelungire pe inca doua sezoane. Kapetanos, un varf de 1,90 m, a implinit 25 de ani pe 8 iunie si a debutat la echipa Kozani, in 2001, de unde a fost transferat de Iraklis, grupare la care a evoluat timp de patru sezoane. In ultimii doi ani si jumatate, el a facut parte din lotul formatiei AEK Atena.
Grecul a declarat pentru site-ul oficial al FC Steaua ca transferul este cel mai important moment din cariera sa. "Sunt foarte bucuros ca am venit aici, deoarece stiu ca Steaua este o echipa mare. Este cel mai important moment din cariera mea. Le multumesc oamenilor de aici, fiindca mi-au oferit sansa sa evoluez pentru un club de asemenea anvergura. Sper sa raman la nivelul mare la care am evoluat in Grecia si voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa sa-si indeplineasca toate obiectivele propuse", a spus jucatorul grec.
Kapetanos a adaugat ca este constient de concurenta din lotul formatiei conduse de Marius Lacatus. "O sa muncesc foarte mult, voi da totul pentru echipa si ma voi stradui sa le produc bucurii suporterilor prin golurile pe care sper sa le marchez. Sunt constient ca exista o concurenta mare la Steaua, insa ma voi lupta sa arat ca am valoare pentru aceasta echipa. Tin sa le multumesc domnilor George Becali, Adrian Ilie, Valeriu Argaseala si Marius Lacatus, deoarece au crezut in mine. Voi face tot ce tine de mine sa nu-i dezamagesc", a mentionat Pantelis Kapetanos.

Documentele pentru Rada sunt gata
Directorul sportiv al Real Murcia, Jose Antonio Garcia Franco, a anuntat ieri ca gruparea spaniola a luat legatura cu FC Steaua pentru transferul lui Ionut Rada, confirmand totodata si interesul romanilor pentru Abel Gomes. "Steaua Bucuresti s-a interesat de Abel. Noi il vrem de la aceasta echipa pe Rada, insa negocierile sunt diferite, adica ambele operatiuni se pot face fara a exista o legatura intre ele. Am schimbat documente si asteptam sa vedem ce se intampla", a spus Garcia Franco. El a subliniat ca exista oferte si pentru atacantul suedez Henrik Goitom, fotbalist aflat si el, la un moment dat, pe lista Stelei. "Avem mai multe oferte, toate din prima liga, unde el vrea sa evolueze", a spus Garcia Franco.

Lovin isi cauta echipa
Impresarul Dumitru Tudor a declarat ca mijlocasul stelist Florin Lovin a fost exclus din lot de antrenorul Marius Lacatus, din motive disciplinare, si trimis sa se pregateasca cu echipa a doua a clubului. "Lovin a fost trimis sa se pregateasca cu Steaua II, astazi (n.r. – marti) trebuie sa se prezinte deci la echipa a doua. Sa vedem care e situatia. Nu va pleca cu prima echipa in cantonamentul din Austria, ci va merge sa se antreneze la echipa a doua. Va trebui sa-i cautam echipa, sa vedem ce se va intampla, deocamdata nu stiu foarte multe amanunte", a spus Tudor.

Componentii echipei Steaua au plecat, ieri dupa-amiaza, de pe Aeroportul International "Henri Coanda", spre Austria, pentru al doilea stagiu de pregatire al verii, care va avea loc in localitatea Flachau si va dura pana pe 19 iulie. Stelistii vor fi cazati la hotelul Lacknerhof din Flachau.

» Steaua va disputa in Austria patru meciuri amicale astfel: pe 11 iulie cu Swindon Town (Anglia), pe 13 iulie cu Victoria Plzen (Cehia), pe 15 iulie cu Besiktas Istanbul (Turcia) si pe 18 iulie cu FC Nürnberg (Germania).

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă