9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialSteaua, campioana la rugby in 7

Steaua, campioana la rugby in 7

La sfarsitul saptamanii trecute s-a disputat pe Stadionul Arcul de Triumf a doua etapa a Campionatului National de rugby in 7. Steaua, care a castigat prima etapa de la Constanta, s-a impus si in acest turneu si a devenit noua campioana nationala.
Dinamo, care a terminat pe locul doi etapa de la Constanta si avea acumulate 12 puncte, a castigat toate meciurile din Grupa B a turneului de la Bucuresti si urma sa joace in semifinale cu ocupanta locului doi in Grupa A, Farul. Doar ca oficialii dinamovisti au facut o greseala de neiertat si au introdus pe teren un jucator care nu era trecut pe foaia de joc de la inceputul turneului, Ciprian Caplescu. In aceste conditii, Dinamo a pierdut  cu 0-5 la masa verde toate meciurile din grupa si a jucat doar finala pentru locurile 11-12. Astfel, in semifinale s-au intalnit  Steaua si Poli Iasi, scor 63-7, respectiv Farul Constanta si CSM Baia Mare, scor 0-12. In finala, Steaua a invins fara emotii pe Baia Mare cu 21-8. In urma cumularii punctelor obtinute in cele doua turnee, ordinea primelor cinci echipe a fost urmatoarea: 1. Steaua, 2. Baia Mare, 3. Farul, 4. Iasi, 5. Dinamo.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă