20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSteaua are nevoie doar de victorie

Steaua are nevoie doar de victorie

Steaua va întâlni azi, de la ora 20.00, FC Liverpool, în etapa a cincea a grupei K a Ligii Europa. Meciul va fi transmis în Direct de Pro TV.

Singura echipă românească de fotbal care mai are şanse să ajungă în primăvara europeană va trebui să învingă astă-seară  FC Liverpool. Misiunea roş-albaştrilor este însă extrem de dificilă, mai ales după ce în tur „cormoranii” s-au impus cu scorul de 4-1. Tehnicianul Marius Lăcătuş, pentru care  menţinerea în competiţia continentală ar echivala cu rămânerea pe banca tehnică a Stelei, a creionat un 11 în care este extrem de probabil să se regăsească şi Bănel Nicoliţă. Bănel a avut nevoie de o pauză de două săptămâni pentru a se recupera după o accidentare şi a ratat meciul de la Târgu Mureş (1‑0) şi derby-ul cu CFR Cluj (2-2), dar în proporţie de 80 la sută va fi pe teren din primul minut în partida de astăzi. Alţi posibili titulari sunt Tătăruşanu, în poartă, Bonfim, Gardoş, Geraldo şi Latovle-vici, pe linia defensivă, Ricardo şi Bicfalvi vor fi  mijlocaşii centrali, iar pe stânga va fi Tănase. Pentru postul de mijlocaş dreapta se bat Bănel Nicoliţă şi Szekely, dar ambii vin după accidentări. În atac, Bogdan Stancu va trebui să-l ajute pe Surdu.

De cealaltă parte, Roy Hodgson, antrenorul lui FC Liverpool, a adus în România un lot de 19 jucători, printre care se numără şi Martin Skrtel, care va juca la Bucureşti partida 100 pentru Liverpool. Din echipa engleză va lipsi însă vedeta Fernando Torres, spaniolul fiind odihnit pentru partida cu Aston Villa. De asemenea, din lot nu fac parte Dirk Kuyt, Raul Meireles, Glen Johnson şi Paul Konchesky.    

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă