19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSteaua a jucat "la cacealma" cu Otelul Galati!

Steaua a jucat „la cacealma” cu Otelul Galati!

Presedintele clubului Otelul, Marius Stan, a declarat ca el si echipa sa au cazut in plasa intinsa inaintea meciul cu Steaua de finantatorul Gigi Becali.

Este vorba de faptul ca patronul Stelei a anuntat ca vrea sa cumpere trei jucatori ai formatiei galatene. "Dupa discutiile pe care le-am avut imi miroase mai mult a cacealma, aviz amatorilor. Dovada e faptul ca, daca la inceput era vorba de trei jucatori, s-a ajuns la doi, apoi la unul si nici de acesta nu sunt sigur ca va fi transferat. Cert e ca tactica lui Becali a functionat. Nu e cea mai ortodoxa metoda, dar fraierii am fost noi, jucatorii, chiar si eu. Nu trebuia sa ma duc a doua zi «la palat», trebuia sa ii chem sa negociem la Galati", a spus Stan. Presedintele galatenilor neaga orice acuzatii de blat si il ataca pe fotbalistul Rapidului, Ionel Ganea, care a afirmat ca nu a recunoscut echipa Otelul in meciul cu Steaua. "Ganea sa isi vada de jocul sau la Rapid, sa dea goluri ca nu a mai dat cam demult, nu sa isi dea cu parerea despre Otelul. Chiar mi s-a parut o obraznicie declaratia lui. Ce ar trebui sa facem la meciul cu Rapid, sa nu ne prezentam? Ca daca intram si jucam vor spune ca am facut-o cu o mai mare determinare decat cu Steaua."
Galateanul a declarat ca nu este tentat de postul lasat liber de Mihai Stoica la Steaua. "Nu sunt omul care sa plec cu cortul, nu sunt nici fara serviciu. Ma simt foarte bine la Otelul si nici nu mai am varsta la care sa ma tenteze o «aventura» la Steaua. Poate pe la 30 si ceva de ani era o tentativa, cum a avut-o fostul meu coleg. A trebuit sa dea tot felul de batalii pe care uneori nu ti le doresti, dar esti obligat de faima, de patron, sa intri in razboaie uneori pierdute inainte de a incepe. Nu l-a obligat nimeni sa faca ce a facut, doar spun ce inseamna un post de conducere intr-un club de talia Stelei", a precizat Stan cu "bataie" la Mihai Stoica.

A schimbat placa
Marius Stan a avut ieri un discurs cu totul diferit fata de cel de acum cateva zile, cand era extrem de sigur de faptul ca Steaua ii vrea pe portarul Andrei Vatca si mijlocasii Janos Szekely si Gabriel Paraschiv. "Am fost la palatul lui Gigi Becali pentru ca au primit mai multi invitatii in acest sens. Fusese chemat si impresarul jucatorilor, tocmai de la Oradea, asa ca era normal sa vad despre ce este vorba. Exista un interes real pentru cei trei jucatori. Noi am stabilit niste preturi pentru ei, daca Steaua le va accepta va fi foarte bine, dar daca va veni Dinamo sau Rapid cu 100.000 de dolari mai mult, fotbalistul va pleca la clubul respectiv", a precizat atunci Stan.

Otelul Galati nu refuza discutiile. "Nu vom refuza o oferta. Sa stiti ca situatia noastra financiara nu este atat de roz, pe cat pare. Nu ne dau banii afara din casa si nu este cazul sa ne batem cu pumnul in piept, pentru ca in orasul acesta nu da nimeni un leu la club, in afara de combinat", comenteaza Marius Stan.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă