20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSteaua a "demolat" Dinamo la rugby

Steaua a „demolat” Dinamo la rugby

Steaua Bucuresti a invins cu scorul de 39-5 (15-5) formatia Dinamo Bucuresti, intr-o partida contand pentru etapa a XIV-a a Diviziei Nationale la rugby.
Pentru Steaua au marcat Vlaicu (doua lovituri de penalizare si patru transformari), Iulian Andrei (un eseu), Mihalache (un eseu, un eseu de penalizare), Agiacai (un eseu), Tofan (un eseu). Singurele puncte pentru formatia Dinamo au fost aduse de Poenaru, printr-un eseu. In minutul 70, arbitrul Cristian Raduta l-a sanctionat cu cartonas galben pe jucatorul dinamovist Stelian Burcea pentru greseli repetate in mol si gramada.
Managerul echipei Steaua, Marin Mot, a declarat ca echipa sa putea castiga la o diferenta mult mai mare. „Am intalnit o echipa disperata, care se afla intr-o forma foarte slaba. Diferenta de valoare a fost mare. Puteam castiga la o diferenta mult mai mare, insa trebuie sa ne pastram fortele pentru celelalte confruntari”, a spus Mot.
Antrenorul vicecampioanei Romaniei, Mircea Paraschiv, a acuzat maniera de arbitraj a lui Cristian Raduta. „Arbitrajul a fost o catastrofa. Nu ne-au lasat sa jucam deloc. Felicitari pentru victorie. Este victoria lui Straton (n.r. – presedintele Federatiei Romane de Rugby, George Straton) si a lui Dumitrescu (n.r. – secretarul general al FRR, Adrian Dumitrescu). In semifinale si finale va fi insa altceva”, a acuzat Paraschiv.
La partida au mai asistat presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Florian Gheorghe, presedintele FRR, George Straton, si secretarul general Adrian Dumitrescu. Steaua este liderul clasamentului, cu 60 de puncte, urmata de Remin Baia Mare, cu 55 puncte, si Contor Zenner Arad, cu 52 puncte. Dinamo se afla pe locul patru, cu 48 de puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă