16.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialStart Zilele Biz 2014

Start Zilele Biz 2014

Revista Biz organizeaza in perioada 10-14 noiembrie cea de a 13-a editie a evenimentului Zilele Biz.

Va asteptam sa participati la 5 zile de discutii si networking alaturi de oameni de afaceri cu viziune, specialisti si consultanti, oameni care pot sa inspire prin exemplul lor.

“Veti afla in premiera povesti uluitoare despre succese si ratari, lectii de viata care schimba destine de business si ne ajuta sa intelegem in ce directie trebuie sa mergem mai departe” spune Marta Usureu, redactor sef si actionar majoritar al revistei Biz.

Intre noutatile editiei de anul acesta se numara: sesiunea interactiva "Antreprenori fata in fata" in care veti avea ocazia sa stati la aceeasi masa cu specialisti si antreprenori care va vor putea raspunde concrect pe subiectele care va intereseza, 3 studii exclusive: Staffchoice, The Reputation Economy si Obiceiuri de consum, realizate de catre Mercury Research, GfK Romania si EXACT C&C, topul Biz "Top 20 de companii din IT pentru care sa lucrezi " si workshop-uri de la care vei pleca cu un plan concret de actiune: "Arta luarii deciziilor" sustinut de Ph.D. Khaled Wahba, MSM Netherlands, Cum schimbam tipare de gandire prin sustenabilitate" sustinut de Thomas Kolster, autorul Goodvertising, “Now Hear This: The Zen of Audio Branding”, un workshop in premiera in Romania, sustinut de Uli Reese, President / Founding Partner iV2 GmbH.

Pe scena invitam an de an specialisti si oameni de afaceri care pot sa inspire prin povestile si exemplul lor. Intre speakerii prezenti la editia de anul acesta se numara: specialisti in comunicare, antreprenoriat si gandire creativa Paul Renaud, Senior Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania, Benjamin Rohe, MAS Angel Fund, Rodney Collins, PHD EMEA Regional Director, Truth Central McCann WorldGRoup, Catalin Nastasoiu, Creative Director, Catapult, strategi care au stiut sa gaseasca oportunitati si in vreme de criza Dr.Ing.Julien Bratu, Country Manager, Institutul Kaizen Romania, Mihail Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie, MedLife, Ioan Popa, Fondator si director general, Transavia, Mihai Patrascu, CEO, Evomag, Tudor Manea, Vicepresedinte pentru HR si Tehnologie, eMAG, Bodgan Putinica, CEO la Enea Software, Flavia Popa, Secretar General, BRD – Groupe Société Générale, Daniel Boaje, General Manager, McDonald's, Adrian Botan, Creative Partner &VP Creative Excellence, McCann Central and Eastern Europe, Imola Zoltan, Owner, McCann PR, Anca Nuta, Head of Identity & Communication, UniCredit Tiriac Bank Romania.

La un nivel care ne onoreaza, audienta de la ZileleBiz este un mix perfect format de antreprenori, manageri din mari companii, personalitati, investitori, oameni de marketing, comunicare si consultanti.

 

Despre Zilele Biz

Evenimentul Zilele Biz are loc in perioada 10-14 noiembrie 2014 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel si reuneste, timp de cinci zile, sute de manageri si antreprenori intr-un eveniment unic care analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing. Mai multe informatii despre Zilele Biz si modalitatile de inscriere pe www.zilelebiz.ro

Program: Antreprenoriat I Inovatie I Management I CSR I Media&Marketing
Pentru detalii si inscrieri, va rugam contactați-ne la email gabriela.matei@revistabiz.ro, telefon: 0371.32.32.32.

Despre Biz

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, conținut viu si abordari unice asupra mediului de business local si international.

Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita și interesanta pentru cititori.

Cu o aparitie bilunara, are ca public-tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe numar, auditate de BRAT si se distribuie in zonele urbane din tara. Din 2009, revista Biz este condusa de Marta Usurelu, redactor-sef si actionar majoritar.

www.revistabiz.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă