9 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialStarea liberalului bătut cu bâta este gravă. Procurorii cercetează cazul

Starea liberalului bătut cu bâta este gravă. Procurorii cercetează cazul

Starea liberalului Cristian Olteanu, care a fost bătut miercuri seara în Bucureşti, este încă gravă, dar stabilă. Acesta a fost transferat, joi, din Secţia de Terapie Intensivă în Clinica de Neurochirurgie, unde urmează tratament pentru oprirea hemoragiei cerebrale şi eliminarea sângelui, a spus, joi,  purtătorul de cuvânt al SUUB, citat de Mediafax. Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti fac cercetări în acest caz.

“Este în stare gravă, are trei fracturi craniene şi hemoragie cerebrală dată de contuzie. S-au putea să stea mai mult timp în spital şi chiar să fie operat pentru rezolvarea unei fracturi”, a spus  medicul Bogdan Popescu.

Cristian Olteanu, preşedintele PNL Sector 5, este tatăl fetiţei care a fost bătută de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnată definitiv, marţi, de către Tribunalul Bucureşti, la amendă penală de 1.000 de lei şi la plata sumei de 1.000 de lei cu titlul de daune morale, pentru lovire şi alte violenţe.

“Ar putea fi o spitalizare de lungă durată. După ce se resoarbe sângele şi trauma se mai linişteşte, ar putea fi operat, sigur, dacă lucrurile decurg normal şi nu intervin complicaţii”, a adăugat purtătorul de cuvânt al SUUB.

Parchetul Judecătoriei Sectorului 6 a înregistrat dosarul şi face cercetări sub acuzaţia de loviri sau alte violenţe. În cazul agresiunii asupra lui Cristian Olteanu, procurorii au început urmărirea penală “in rem”, au declarat surse judiciare.

Până în prezent, poliţiştii au chestionat vecinii şi posibilii martori din zona unde a avut loc incidentul. Anchetatorii aşteaptă ca Olteanu să-şi revină, pentru a da şi el o declaraţie privind modul în care s-au petrecut faptele. Agresorii nu au fost identificaţi până joi.

Cristian Olteanu a fost lovit în cap cu o bâtă, în timp ce se afla pe strada Târgu Neamţ, agresorii fiind căutaţi de poliţişti. Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, iar poliţiştii de la Secţia 25 au început cercetările în acest caz.

PNL arăta, într-un comunicat de presă, că liderul organizaţiei Sector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat de un grup de indivizi necunoscuţi, când ieşea din scara blocului unde locuieşte, liberalii menţionând că până acum nu au niciun indiciu care să conducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune de natură politică.

Cele mai citite

Nicușor Dan respinge fuziunea ELCEN și Termoenergetica

Într-un comunicat de presă emis de Ministerului Energiei se evidențiază că Nicușor Dan refuză aprobarea fuziunii dintre ELCEN și Termoenergetica de către Consiliul...

Ministrul Sebastian Burduja îl acuză pe primarul Nicușor Dan că provoacă haos, întrucât tergiversează fuziunea Elcen – Termoenergetica

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, îl acuză pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, că tergiversează discutarea în Consiliul General a hotărârii care ar aproba...

Festivalurile lunii martie la Opera Comică pentru Copii: Primăvara Copiilor și Festivalul Cărților Deschise

Opera Comică pentru Copii anunță două festivaluri remarcabile pentru luna martie: Primăvara Copiilor și Festivalul Cărților Deschise. Ambele evenimente sunt programate la sediul instituției...
Ultima oră
Pe aceeași temă