26.5 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialStar Wars: Trezirea Forței, RECORD la cererea de bilete

Star Wars: Trezirea Forței, RECORD la cererea de bilete

Pre-vânzările pentru filmul “Star Wars:The Force Awakens/ Star Wars: Trezirea Forței” au spulberat toate recordurile pe site-urile americane de vânzări de bilete, potrivit Agerpres. 

Citeşte şi: VIDEO. A apărut trailerul oficial al filmului Star Wars 7: Trezirea forţei

“Înregistrăm un moment extraordinar în domeniul filmului, cu o cerere de bilete fără precedent pentru +Star Wars+” și achiziții “de opt ori mai mari decât recordul anterior” stabilit de “Hunger Games” în 2012, a scris site-ul într-un comunicat preluat miercuri de AFP.

Luni, ziua în care au fost puse în vânzare în toată lumea bilete la film, traficul pe Fandango a fost la un nivel “de șapte ori mai mare decât în mod obișnuit”, adaugă comunicatul. Site-ul precizează că cinematografele programează spectacole suplimentare pentru a răspunde cererii. “Entuziasmul pentru cel mai așteptat film al anului este de neimaginat și sperăm să dureze până în 18 decembrie”, data lansării în sălile de cinema americane.

Citeşte şi: Star Wars: Trezirea forței. Patru teorii despre destinul cavalerilor Jedi

Și site-ul de vânzare de bilete Movietickets.com a anunțat că prima zi de vânzare a biletelor a fost “cea mai bună înregistrată vreodată” și că traficul de luni seară a fost “de trei ori mai mare” decât precedentul record. Biletele vândute pentru “Star Wars — The Force Awakens” reprezintă “95% din cele vândute pe site în ultimele 24 de ore”, adaugă Movietickets.com.

Numeroase site-uri din lume, printre care Fandango și Starwars.fr, s-au blocat din cauza valului de cereri de bilete pentru primul “Star Wars” din ultimii zece ani.

Amatorii aventurilor personajelor Han Solo și Leia la 30 de ani de la “Întoarcerea lui Jedi” au făcut să crească mult prețul biletelor pe site-uri de licitații, cum ar fi ebay, unde două bilete VIP se vindeau cu 10.000 de dolari.

Pentru a menține viu interesul față de “Star Wars. Episode VII”, studiourile Disney au dezvăluit trailerul oficial al filmului, care a circulat intens pe rețelele de socializare. Marți, la 22h00 GMT, cele două minute și jumătate de imagini inedite fuseseră deja vizionate de peste 20 de milioane de ori. 

 

Cele mai citite

Prețul aurului crește spre 2.400 de dolari/uncie, apropiindu-se de un record istoric

Prețul unciei de aur a crescut până la aproape 2.400 de dolari iar specialiștii estimează că va crește în continuare, putând stabili un nou...

“Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc”, estimează Ludovic Orban

"Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc", estimează Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, referindu-se la candidatul PSD - PNL la funcția de primar general...

Prețul aurului crește spre 2.400 de dolari/uncie, apropiindu-se de un record istoric

Prețul unciei de aur a crescut până la aproape 2.400 de dolari iar specialiștii estimează că va crește în continuare, putând stabili un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă