22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialStand-up comedy cu iz de samurai

Stand-up comedy cu iz de samurai

Sergiu, Toma şi comediantul japonez Rome Kanda vor susţine sâmbătă 11 iunie, a.c., cu începere de la ora 22:30, pe scena Cafe Deko un show de stand-up comedy în scop caritabil.

Spectacolul are ca scop strângerea de fonduri care se vor îndrepta către societăţi caritabile implicate în ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremurul din 11 martie din Japonia. 

Seara de comedie va debuta cu binecunoscutele onlinere (glume scurte) marca Sergiu, urmate de glumele pentru un public inteligent ale lui Toma. 

Finalul show-ului din seara de 11 iunie îi va aparţine comediantului şi entertainer-ului japonez Rome Kanda, cunoscut în toată lumea ca prezentator al emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce rulează în prime time la postul american ABC şi care este difuzată în întreaga lume.     

Evenimentul susţinut de Sergiu, Toma şi Rome Kanda face parte din seria de acţiuni culturale caritabile iniţiate,  între 9 şi 11 iunie, sub numele Through Time: Japan Stories, de creative library Bucureeşti inspired by TOYOTA and the Romanian-American University (CLB). Prin aceste acţiuni caritabile CLB marchează aniversarea unui an de la înfiinţarea sa ca spaţiu creativ şi educaţional a cărei menire este să promoveze concepte ale originalităţii şi creativităţii japoneze la noi în ţară şi în restul Europei.

Intrarea la show-ul de stand-up comedy din 11 iunie este liberă. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0733.102.288 şi în scris, prin e-mail: office@dekocafe.ro

 Despre: Rome Kanda este actor, comediant şi prezentator de show-uri de divertisment la diferite televiziuni din Japonia şi Statele Unite. Rome Kanda este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de show-uri TV de divertisment din Japonia şi gazdă a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce rulează în prime time la postul american ABC şi care este difuzată în întreagă lume. Game show-ul prezentat de Rome Kanda a fost recompensat cu premiul Trandafirul de Aur în cadrul ediţiei 2009 a festivalului internaţional al producţiilor TV de divertisment Rose D’Or.

Rome Kanda este membru al Screen Actors Guild, el jucând în numeroase producţii americane şi coproducţii americano-japoneze, alături de actori renumiţi: Matt Damon, Alec Baldwin, Lindsay Lohan. A avut apariţii şi în renumitele show-uri americane Late Night cu Conan O’Brien şi Saturday Night Live.

Printre abilităţile sale se numără cele: regizorale, narative, de pantomimă, de predare cursuri de actorie. De asemenea, el este specialist atât în tate ( tehnica de luptă folosită în teatru pentru a crea iluzia unei  lupte reale, dar fără a răni actorii) modern cât şi în tate de epocă.

Cele mai citite

Probleme pentru Universitatea Craiova! Se amâna debutul lui Cicâldău

Universitatea Craiova se confruntă cu o problemă în ceea ce privește revenirea lui Alexandru Cicâldău, mijlocașul de 27 de ani, care continuă să fie...

Viorica Dăncinepoate – Academia Catavencu

După atât de cunoscutele „Scopul partidului social-democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut” și „lupt împotriva unei țări...

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...
Ultima oră
Pe aceeași temă