20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSperanţele fotbaliştilor constănţeni

Speranţele fotbaliştilor constănţeni

Viitorul, Farul şi Callatis joacă în etapa cu numărul 19 cu gândul la victorii, în timp ce Săgeata va primi trei puncte la masa verde.

 

Eşalonul secund la fotbal intră într-o perioadă cu meciuri care se dispută o dată la trei zile. Astfel, după ce la finele săptămânii trecute au jucat în runda a XVIII-a, constănţenii vor evolua din nou azi, urmând ca sâmbătă să joace alte meciuri.

De departe, cel mai interesant meci al etapei va avea loc la Ovidiu. După ce au întâlnit Farul în ultimul joc de pe teren propriu, elevii lui Cătălin Anghel primesc vizita unei alte echipe dobrogene, Delta Tulcea. Interesul partidei este dat de poziţiile celor două formaţii în ierarhia competiţiei. Viitorul este lider în clasament, iar adversara ocupă locul trei, la tot atâtea puncte în spatele constănţenilor. Meciul va avea loc de la ora 17.00. Pentru Viitorul, un succes ar însemna un pas aproape decisiv în vederea îndeplinirii obiectivului, promovarea. Delta vrea, de asemenea, să se impună pentru a rămâne în lupta pentru accederea în eşalonul de elită al fotbalului românesc.

Cu interes este privit şi jocul de la Mangalia dintre Callatis din localitate şi CF Brăila. Gazdele vin după o serie impresionantă de cinci victorii consecutive, dar urmează să întâlnească formaţia de pe locul secund, echipă care de asemenea se laudă cu un parcurs excelent în ultima perioadă. Meciul, programat să înceapă la ora 17.00, se anunţă a fi un adevărat examen pentru echipa din sudul litoralului. Un succes al mangalioţilor ar arăta că rezultatele de până acum nu au fost întâmplătoare şi, de unde era considerată o candidată la retrogradare, Callatis poate, cu o victorie azi, să intre cu şanse reale în lupta pentru promovare.

A treia echipă constănţeană care joacă azi este FC Farul. Marinarii au un meci dificil, pe terenul celor de la Astra II Giurgiu, iar dacă doresc să îşi continue seria invincibilă trebuie să obţină un rezultat pozitiv. Astra-Farul se joacă, de asemenea, la ora 17.00. 

Săgeata câştigă fără să joace

Singura echipă a judeţului care nu va evolua azi este Săgeata Năvodari. Motivul este acela că adversara sa, Victoria Brăneşti, s-a retras din campionat. În aceste condiţii, echipa pregătită de Constantin Gache va primi victoria cu 3-0 şi punctele aferente. Pentru Săgeata amânarea acestui meci este ca un cadou de Paşti. În primul rând, echipă năvodăreană nu a făcut pregătire de iarnă şi fizic nu este aptă să joace o dată la trei zile, iar după insuccesul cu 0-5 de sâmbăta trecută un nou eşec ar fi destabilizat complet echipa.

 

17 este ora începerii partidelor din etapa intermediară a Ligii a II-a. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă