16.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSpecialSpatiile de joaca pentru copii sunt distruse

Spatiile de joaca pentru copii sunt distruse

– Sunt unul din cititorii consecventi ai ziarului “Romania libera”. Am aflat cu tristete ca peste 90% din spatiile verzi din sectorul 4 au fost desfiintate. Vinovati de acest dezastru, dupa parerea mea, sunt cei care au dat autorizatii de constructie pe zonele respective.
– Cunoasteti asemenea spatii de joaca desfiintate?
– Am sesizat chiar Primaria. Este vorba despre un loc de joaca pentru copii aflat pe strada Bailesti, situat intre blocuri. Din raspuns reiese ca autorizatia de construire este legala. Pe mine nu legalitatea ma interesa, ci faptul ca functionari iresponsabili din primarie dau asemenea autorizatii. Unde sa mai plimbam bietii copii si unde sa se mai joace daca pe orice loc se construieste?!
– Cum va numiti?
– Numele meu e Mircea Balan si locuiesc pe Sos. Giurgiului. Desigur, n-am nimic cu proprietarii care cumpara terenuri, dar administratiile locale ar trebui sa aiba in vedere si spatiile verzi. Vom ajunge sa avem un oras fara verdeata. Asta inseamna ca sanatatea copiilor nostri este pusa in pericol. Un oras fara plaman verde este ca un spital cu sala de operatii fara oxigen.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă